• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99042418214
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

ساخت دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا در کشور

ساخت دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا در کشور

دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا توسط فناوران یکی از شرکت‌های فعال در مرکز رشد واحدهای فناور سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران طراحی و ساخته شد.

به گزارش ایسنا مهندس فرشته سادات طباطبایی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان طراحی و تولید دستگاه‌هایی با تلفیق فناوری پلاسمای سرد و نانو جهت کاربرد در حوزه بهداشت و سلامت و محیط زیست را با کاربرد تصفیه و ضدعفونی کننده هوا از زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت دانست.

طباطبایی گفت: محصول فعلی این شرکت دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا با قابلیت ضدعفونی کردن هوا معادل ۱۱۰ متر مکعب در ساعت است که ضمن بهره‌برداری از فناوری پلاسمای سرد برای تخریب ساختار زیستی ویروس‌ها و میکروارگانیسم‌ها، دارای سه مرحله فیلتراسیون نانویی جهت به دام انداختن ذرات تا ۳۰۰ نانومتر و حذف بو و دود است.

وی افزود: دستگاه مذکور با مطالعه اطلاعات فنی نمونه مشابه آمریکایی که قیمتی حدود ۲۳ هزار دلار دارد، به‌صورت کاملاً ایرانی طراحی و تولید شده است و قیمتی کمتر از یک‌دهم نمونه مشابه خارجی خود را داراست.

بر اساس اعلام وزارت علوم، مجری طرح ادامه داد: دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده توسط مراکزی مورد ارزیابی قرار گرفته و گواهی یا تائیدیه‌های مربوطه را اخذ کرده است. این شرکت در حال حاضر توانمندی تولید ۱۵۰ عدد دستگاه به صورت ماهانه را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha