• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99042619359
  • خبرنگار : 71460

کلوپ: حریف از هیچ به ۲ گل رسید

کلوپ: حریف از هیچ به ۲ گل رسید

یورگن کلوپ عنوان کرد آرسنال شانسی برای گلزنی نداشت و از حداقل ها به گل رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میرور، یورگن کلوپ سرمربی لیورپول بعد از شکست در بازی برابر آرسنال گفت: واقعا تمرکز نداشتیم و در حالی که حق ما باخت نبود باید این شکست را قبول کنیم. حریف از هیچ به دو گل رسید اشتباهات فردی بازیکنان ما زیاد بود و حریف توانست به خوبی از این موقعیت ها استفاده کند و دروازه ما را باز کند.

کلوپ در ادامه صحبت های خود گفت: برای اینکه تیم بهتری شویم باید از این دیدار چیزهای زیادی یاد بگیریم و ایرادهای خودمان را رفع کنیم. برای فصل بعد بازیهای حساس و دشواری در پیش داریم و همه می خواهند جلوی تیم قهرمان بهترین فوتبال خود را ارائه کنند و باید خیلی بیشتر از این ها مراقب و هوشیار باشیم.

لیورپول در بازی بعدی خود باید به دیدار چلسی برود و در هفته پایانی لیگ برتر انگلیس با نیوکاسل بازی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha