• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
  • GMT 11:55

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
  • GMT 11:55

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

لیقوان ؛ قطب تولید پنیر

لیقوان روستایی در ۳۶ کیلومتری جنوب شرقی تبریز در کنار مهران‌رود و کوه‌های سر به فلک کشیده سهند واقع شده و از آن به عنوان پایتخت پنیر ایران یاد می‌شود؛ پنیر لیقوان، یکی از محبوب‌ترین پنیرهای سنتی آذربایجان برای مردم کشور و حتی مردمان آن‌سوی مرزهاست، لیقوانی‌ها سال‌هاست پنیری با طعم خاص در روستای "لیقوان" واقع در دامنه‌ی کوه‌های سهند تولید می‌کنند که شاید تازگی و طعم بی‌نظیر این نوع پنیرمحلی در هیچ‌یک از پنیرهای صنعتی جهان یافت نشود.

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۸
  • این نوع پنیر طعمی بسیار ترد و خوشمزه دارد، هنگام برش دادن خرد نمی‌شود و دارای حباب‌های انگشت شمار بخصوصی در اندازه‌های عدس در داخل پنیر است.
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • حبیب حبیبی لیقوان بیش از 40 سال به تولید پنیر سنتی لیقوان مشغول است.
  • شیرهای تمیز خریداری شده به کارگاه‌ها منتقل می‌شوند و بعد از رد کردن از صافی، یک قاشق مایه‌ی پنیر به هر پنج کیلو شیر اضافه می‌شود، آن را به مدت دوساعت در داخل بشکه‌های فلزی بزرگ نگه داشته و سپس هر کدام را داخل پارچه‌های ‌های سفید رنگ تمیز ریخته تا بعد از گذشت دو ساعت، آب تلخ آن از بین برود.
  •  در اکثر کوچه‌های لیقوان پارچه‌های بزرگ سفید رنگی روی طناب پهن شده است.
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • پنیرهای تولید شده در کارگاه‌های پنیر به مدت شش ماه در کوهول (غار یا همان سردخانه‌های طبیعی) قرنطینه می‌شوند تا پنیر به طور طبیعی جا افتاده‌تر شود در حالی که در هیچ جای جهان از روش نگهداری پنیر در کوهول، استفاده نمی‌شود.
  • گوشه‌ای از کارگاه تولیدی آقای حبیبی، کوهول(فضای غار مانند دست ساز) قرار دارد که بعد از طی مراحل اولیه‌ی پنیر، آن‌ها را در حلبی‌های بزرگ به مدت سه ماه قرنطینه می‌کند.
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • پنیرهای تولید شده در کارگاه‌های پنیر به مدت شش ماه در کوهول (غار یا همان سردخانه‌های طبیعی) قرنطینه می‌شوند تا پنیر به طور طبیعی جا افتاده‌تر شود در حالی که در هیچ جای جهان از روش نگهداری پنیر در کوهول، استفاده نمی‌شود.
  • شیر تازه دوشیده شده از دام در کمتر از یک ساعت تحویل واحدهای تولیدی می‌شود و روند تبدیل و تولید پنیر لیقوان استارت می‌خورد.
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • لیقوان ؛ قطب تولید پنیر
  • دبیر عبدالواحد میرزازاده
  • استانی-عکس
  • پنیر لیقوان
  • پنیر
  • روستای لیقوان
  • آذربايجان شرقي
  • مدیران خودرو

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده تجهیزات پزشکی بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی طراحی سایت شرکتی تابان شهر چاپ تصفیه آب خانگی خرید سی‌ پی کالاف ساندویچ پانل خرید سی‌ پی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved