• شنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1401082114421
  • خبرنگار : 71021

مطالبه ایران و تاجیکستان: لغو دو طرفه ویزا و کاهش نرخ پرواز

مطالبه ایران و تاجیکستان: لغو دو طرفه ویزا و کاهش نرخ پرواز

همزمان با سفر معاون گردشگری به تاجیکستان، درباره لغو دو طرفه ویزا و تسهیل در رفت‌وآمد جاده‌ای و ریلی به انگیزه رشد گردشگری بین دو کشور، مذاکره شد. مقامات تاجیکستان همچنین از ایران درخواست کردند تا نرخ بلیت پروازها بین دو کشور کاهش یابد.

به‌گزارش ایسنا، بنا بر اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علی‌اصغر شالبافیان ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ  اواخر هفته گذشته در دیدار با تاج‌الدین جوری‌زاده ـ رییس کمیته گردشگری تاجیکستان ـ، کمال‌الدین مومن‌راه ـ معاون اول رییس کمیته گردشگری این کشور ـ و سلیم دولت‌زاده ـ مدیر بخش مناسبت‌های بین‌المللی کمیته گردشگری تاجیکستان ـ خواستار تقویت و توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه گردشگری شد.

مسؤولان گردشگری ایران و تاجیکستان ضمن آن‌که بر توسعه و تقویت روابط گردشگری دو کشور تاکید داشتند، این دیدار را بیشتر به انگیزه بستن قرار داد، عملیاتی شدن برنامه‌ها بین بخش‌های خصوصی دو کشور و برداشتن موانع انجام دادند.

در این نشست همچنین درباره همکاری‌های گردشگری، تبادل اطلاعات گردشگری بویژه اطلاعات بخش‌های خصوصی دو کشور، گردشگری سلامت، انتقال تجربه ایران به تاجیکستان در زمینه هتل‌داری، استانداردها و ... مذاکره شد و مسؤولان تاجیکستان نیز پیشنهاد دادند دوره آموزشی برای فعالان گردشگری تاجیک در ایران به صورت وبینار و یا حضوری برگزار شود.

مقامات گردشگری تاجیکستان همچنین درخواست کردند با توجه به برقراری پرواز بین دو کشور از مقصد مشهد و تهران به شهر دوشنبه که دو روز در هفته انجام می‌شود، نرخ بلیت این پروازها با هدف افزایش تعداد سفرهای هوایی بین دو کشور کاهش یابد.

لغو دو طرفه ویزا برای جذب گردشگران بیشتر و تسهیل در رفت‌وآمد جاده‌ای و ریلی، از دیگر محورهای مطرح شده در نشست مسؤولان گردشگری ایران و تاجیسکتان بود که با تاکید بر انجام راه‌کارهای جذاب و نو در حوزه گردشگری، از جمله روایت‌گری و معرفی فرهنگ، تاریخ و تمدن بین دو کشور انجام شد.

تاجیکستان، کشوری فارسی‌زبان است که در آسیای میانه و در همسایگیِ افغانستان، ازبکستان، چین و قرقیزستان واقع شده است و حوزه تمدنی مشترکی با ایران دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha