به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، نمایشگاه گروهی نگارگری با عنوان «نگارین بهار نو» عصر دوشنبه ۱۵ بهمن ماه با حضور محمد زرویی نصرآباد، سیدشهاب الدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مینا صدری، حسین عصمتی، امیرحسین آقامیری، ناصر سیفی، جمشید سرحدی و جمعی دیگر از هنرمندان در نگارخانه عالی حوزه هنری افتتاح شد.
در این نمایشگاه که به مناسبت ایام دهه فجر و به نمایشگاهگردانی (کیوریتوری) مینا صدری تدارک دیده شده، ۲۸ اثر با موضوعات ایرانی و اسلامی از ۱۵ هنرمند نگارگر شامل محمدعلی رجبی، حسین عصمتی، مینا صدری، سیده راضیه یاسینی، فاطمه منظوری، مرتضی حسینی پورشاندیز، خشایار قاضیزاده، پرویز حاصلی، حسین حبیبی، مهدی فرخی، امیرحسین آقامیری، جمشید سرحدی، پرویز اسکندرپور، فرهاد صادقی و فریده فاضلینژاد، به نمایش گذاشته شده است.
مینا صدری نمایشگاهگردان «نگارین بهار نو» درباره این رویداد بیان کرد: برای اینکه ما هنرمندان نگارگر در دهه فجر انقلاب اسلامی، مشارکت و همبستگی با این ایام داشته باشیم، این نمایشگاه تدارک دیده شد تا همین حضور، شور انقلابی ایجاد کند.
وی در مورد انتخاب آثار هنرمندان و ویژگیهای آنها گفت: بیشتر آثار حاضر در نمایشگاه، مضامینی دارند که با اهداف خاص دهه فجر انقلاب، مرتبط هستند. نگارگری برگرفته از ادبیات است و این آثار با یک هدف هماهنگ، به نوعی با روایتها و مضامین ادبی، قصص قرآنی و روایتها و موضوعات معاصر مرتبط هستند. این آثار از هنرمندانی که در حوزه هنری مشغول به فعالیت هستند، انتخاب شدند که همگی شاگردان محمدعلی رجبی بودیم.
در بیانیه این نمایشگاه به قلم مینا صدری آمده است: «باد صبا نگارگر بوستان شدهست. امیر معزی (قرن پنجم)
هنر اصیل ایران؛ نگارگری، هنری که در نحوه بیان و گفتمان، منحصربهفرد و برخاسته از اندیشه ایرانی اسلامی است. موضوعات گوناگون در این هنر، از طبیعت گرفته تا ادبیات و دین و مذهب، با اندیشه اسلامی و با بیان ایرانی به منصه ظهور میرسد. این نوع از اندیشه و بیان هنری، همچون گوهری گرانسنگ به دست نگارگران و هنرمندان معاصر رسیده و در این تماشاگه جلوهگری میکند. نگارههای این نمایشگاه میراثدار اندیشه و بیان نگارگری و فرهنگ ایرانی است. این آثار از نظر فنون اجرایی، متنوع و علیرغم گوناگونی موضوع، در ذیل اندیشه اسلامی ایرانی شکوفا شده است. انگارهای که با طی حدود نیم قرن در ایران شکفته شده، در منظر نگارگران این محفل مؤثر افتاده و آثارشان عطر انقلاب و ایران گرفته است.»
نمایشگاه «نگارین بهار نو» که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری برگزار شده است، تا ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در گالری عالی برقرار است. علاقمندان برای بازدید از آثار میتوانند از ۱۶ تا ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۸ به نشانی حوزه هنری، واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات