جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403111612161
  • خبرنگار : 71625

برپایی ۲ نمایشگاه از هنرمندان معاصر

برپایی ۲ نمایشگاه از هنرمندان معاصر
عکس تزیینی است

سیزدهمین نمایشگاه آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران با حضور جمعی از هنرمندان معاصر در نگارخانه لاله برپا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در «سیزدهمین نمایشگاه آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران» که با کیوریتوری محمد علی سعیدی و حضور جمعی از هنرمندان جمعه ۱۹ بهمن گشایش خواهد یافت، بیش از ۱۰۰ اثر نقاشی، نقاشی‌خط، طراحی، مجسمه، عکس، چاپ دستی و ... از  هنرمندان با نگاه مدرن و معاصر ارائه شده که در یک نگاه می‌توان منتخبی از آثار هنرمندان معاصر را در آن مرور کرد.

این نمایشگاه جمعه ۱۹ بهمن ساعت ۱۶ تا ۱۹ افتتاح می‌شود و از شنبه ۲۰ بهمن از ساعت ۹ تا ۱۷ و پنج‌شنبه‌ها ساعت ۹ تا ۱۲ به جز روزهای تعطیل تا ۵ اسفند دایر خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند برای بازدید و خرید آثار به نگارخانه لاله، واقع در خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی بوستان لاله، روبه‌روی پارکینگ طبقاتی لاله مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۶۰۴۹۲ تماس بگیرند.

برپایی ۲ نمایشگاه از هنرمندان معاصر

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «عصرِ معاصر» با شرکت ۳۶ هنرمند در رشته‌های مختلف هنرهای تجسمی، ساعت ۱۶ جمعه، ۱۹ بهمن‌ماه در گالری خورشید برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی برای تماشای ۴۹ اثر راه‌یافته به «عصرِ معاصر» می‌توانند از روز جمعه ۱۹ تا دوشنبه، ۲۲ اسفند از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به گالری خورشید واقع در بلوار آفریقا، کوچه تور، پلاک ۷۰، طبقه یک، واحد یک مراجعه کنند.

اختتامیه رویداد روز سه‌شنبه، ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

برپایی ۲ نمایشگاه از هنرمندان معاصر

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha