• شنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403121812489
  • خبرنگار : 71625

برگزاری یک کنسرت مذهبی به ۵ زبان زنده دنیا!

برگزاری یک کنسرت مذهبی به ۵ زبان زنده دنیا!

کنسرت احسان یاسین با عنوان «الهی» شامگاه گذشته ۱۷ اسفندماه با همراهی ارکستر ثنا و گروه کُر همزمان با ماه مبارک رمضان و اجرای آثار عرفانی و معنوی در تالار وزارت کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، احسان یاسین که در حوزه موسیقی الهی فعالیت می‌کند، در این کنسرت با اجرای آثار محبوب و قطعاتی که عمدتا در فضای موسیقی الهی و در وصف خداوند و عشق آسمانی است، روی صحنه رفت.

در ابتدای برنامه نماهنگ‌هایی از آثار احسان یاسین با عنوان «با یکدیگر» (اثر بین‌المللی) با همراهی مولان کورتیشی خواننده آلبانیایی با موضوع وحدت مسلمانان بر سر عشق حضرت محمد(ص) به زبان‌های انگلیسی، عربی و فارسی، «جانیم سن سن» به زبان‌های عربی، فارسی و ترکی و معرفی «ماه من» نخستین آلبوم احسان یاسین پخش شد.

این کنسرت که طبق اطلاع رسانی قبلی آثاری به پنج زبان زنده دنیا در آن قرار بود اجرا شود، در حال و هوای آثار عربی _ فارسی آغاز شد و مخاطبان حاضر در سالن با این خواننده همخوانی می‌کردند.

برگزاری یک کنسرت مذهبی به ۵ زبان زنده دنیا!

احسان یاسین در ابتدای کنسرتش رو به حضار گفت: «خیلی خوش آمدید به کنسرت خودتان، خیلی خوشحالم که پس از یک سال می‌بینمتان. بسیاری را هم برای اولین بار می‌بینم، طبق رسم هر ساله، می‌خواهم یک دعا بکنم که خدا در این یک ساعت و نیم، ما را در آغوش خودش بگیرد، محکم‌تر از همیشه.»

این خواننده سپس قطعه «لا یا دنیا»، «چرا خدا را دوست دارم»، «جانیم سن سن» را اجرا کرد.

یاسین همچنین در بخش دیگری از این کنسرت بیان کرد: «خیلی از اوقات که روی صحنه می‌آیم، حس می‌کنم که شاید بار آخر باشد، برای همین ثانیه به ثانیه‌اش را قدردانی و تحسین می‌کنم، خواهشی از شما دارم این است که در این یک ساعت و نیم هر چه بیرون سالن است را کنار بگذارید و الان اینجای اینجا باشد، از خدا می‌خواهم که وقتی از سالن خارج می‌شوید، حالتان خوب خوب باشد.»

«بازم برگرد»، «ماه من»، «ربنا»، «یا الهی»، «از سرگذشت» (دیره ولی باید به تو برگردم)، «ربنا»، «دوستت دارم»، «تا ابد»، «بی‌تاب»، «سلام علیکم» از دیگر قطعه‌های این کنسرت بودند که بعضی از آنها به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی و آذری اجرا شدند.

همچنین در این کنسرت قطعه «یا رب‌العالمین» که پیش از این توسط سامی یوسف اجرا شده بود، اجرا شد. قطعه «یا الهی» نیز به دلیل استقبال و درخواست مخاطبان دو بار اجرا شد.

کنسرت «الهی» با توجه به استقبال مخاطبان تمدید شده و ۲۶ و ۲۷ اسفندماه نیز در مرکز همایش‌های برج میلاد روی صحنه خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha