• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404102915933
  • خبرنگار : 30057

معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح کرد

آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت/اتصال تدریجی اینترنت تا آخر هفته

آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت/اتصال تدریجی اینترنت تا آخر هفته

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه اکوسیستم دانش‌بنیانی ایران جوان و شکننده است، آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت را تشریح کرد و گفت: در این شرایط بیشترین آسیب متوجه شرکت‌های دانش‌بنیان است و در صورتی که سقف درخواست حمایت‌ها به معاونت علمی بیشتر باشد، ممکن است بسته‌های حمایتی بیشتری را تعریف کنیم.

به گزارش ایسنا حسین افشین در نشست خبری امروز با اشاره به آسیب شرکت‌ها ناشی از قطعی اینترنت، گفت: طبق حمایت‌های ما در جنگ ۱۲ روزه تمرکز حمایتی ما بر روی نیروی انسانی است و اعلام کردیم در صورتی از شرکت‌ها حمایت می شود که تعدیل نیرو نداشته باشند.

وی با اشاره به ضرر و زیان‌های ناشی از قطعی اینترنت در کشور اظهار کرد: طبق اظهار نظر رضا الفت نسب، دبیر اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی، به ازای هر روز خاموشی اینترنت ۳.۸ همت آسیب به اکوسیستم کشور آسیب وارد می‌شود که به نظر من این عدد کمتر است و نیاز به بررسی بیشتر دارد، چرا که IP های داخلی از ابتدا باز بوده است.

افشین با بیان اینکه به طور قطع اکوسیستم دانش‌بنیانی ایران جوان و شکننده است، خاطر نشان کرد: در این شرایط بیشترین آسیب متوجه شرکت‌های دانش‌بنیان است و در صورتی که سقف درخواست حمایت‌ها به معاونت علمی بیشتر باشد، ممکن است بسته‌های حمایتی بیشتری را تعریف کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبات جلسات هیات دولت، افزود: طبق دستور رئیس جمهور قرار است تا آخر هفته جاری به تدریج وضعیت اینترنت به حالت عادی برگردد، ولی اگر قطعی اینترنت ادامه یابد، برای شرکت‌های بزرگ که IP ثابت دارند، خدمات اینترنتی داده شود. 

وی اضافه کرد: ولی مشکل اصلی این شرکت‌ها آن است که مشتریانشان به اینترنت دسترسی داشته باشند و امیدواریم به تدریج وضعیت قطعی به شرایط عادی باز گردد.

افشین با اشاره به شرایط خدمات دهی سکوی هوش مصنوعی، گفت: در این شرایط سکوی هوش مصنوعی خدمات خوبی ارائه می‌داد و این دستاورد حاصل تلاش‌هایی است که در یک سال اخیر توسط معاونت علمی انجام شده است.

معاون علمی رئیس جمهور اضافه کرد: در این راستا ما سامانه‌ای را طرح‌ریزی کردیم که بازارمحور است و بیشترین پژوهانه این طرح به شرکت‌های کوچکتری که خدمات ارائه داده‌اند، اختصاص می‌یابد.

انتهای‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha