به گزارش ایسنا، تابستان سال گذشته اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران نسبت به استاندارد نبودن سرورهای نمایش فیلم در سینماها و نداشتن امنیت هشدار داده و خواستار اصلاح اشکالات موجود شد. همچنین انتقادهایی نسبت به اجرای برخی پروژهها از جمله «شناسا» که در دولت قبلی مطرح شد، بیان میشد. برخی از این مسائل قرار بود در جلسههایی بررسی شوند ولی گزارشی دقیق درباره آنها منتشر نشد تا اینکه مدیریت سینما با استقرار دولت چهاردهم تغییر کرد.
بیشتر بخوانید:
یک هشدار برای امنیت سرورهای اکران فیلم در سینماها
در پی این تغییرات حبیب ایلبیگی به جای هاشم میرزاخانی به موسسه سینماشهر رفت و به تازگی اعضای هیئتمدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران با حضور در مؤسسه سینما شهر با ایلبیگی دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه سینماشهر، در این نشست که با حضور محمد آلادپوش، نادر رضایی، هومان شیدرنگ، کامران سحرخیز، معصومه فردشاهین و جمعی از مدیران و مشاوران موسسه سینما شهر برگزار شد، حبیب ایلبیگی، مدیرعامل موسسه سینما شهر با اشاره به فعالیتهای صنفی بهعنوان تکمیلکننده اقدامات دولتی اظهار داشت: هفتاد درصد از فعالیتهای موسسه سینما شهر را موضوعاتی همچون تجهیز و راهاندازی سینما تشکیل میدهد. مجموعه سینما شهر بر این اعتقاد است که باید همراه با صنوف حرکت کرده و این دو مکمل یکدیگر باشند، چراکه سینما فعالیتی جمعی است و همگی باید در کنار یکدیگر امورات مختلف را سامان دهیم ما در موسسه سینما شهر این آمادگی را داریم که با اتحادیه همکاری مؤثر و کاملی را داشته باشیم.
ایلبیگی: قرار نیست رقیب بخش خصوصی باشیم
مدیرعامل موسسه سینما شهر همچنین با اشاره به نقش تنظیم گری بهجای تصدیگری در این حوزه نیز افزود: ما در دوره جدید مدیریت سیاست و هدفگذاریمان تنظیم گری بهجای تصدیگری است و قرار نیست رقیب بخش خصوصی باشیم، اساساً نباید فراموش کرد که هرگاه به دنبال تصدیگری بودیم نتیجهای جز انحصار به وجود نیامده است.
ایلبیگی با تأکید بر عدم ورود این موسسه مبنی بر خرید تجهیزات فنی ابراز داشت: موسسه سینما شهر با توجه به مشکلات به وجود آمده بههیچعنوان در بحث خرید تجهیزات فنی ورود نخواهد کرد، چراکه این موضوع سیاستی اشتباه بوده که پیشازاین وجود داشته است. به همین دلیل به کمکهای مشورتی متخصصان اتحادیه و کارشناسان نیازمندیم و همانطور که مطرح کردم ما در موسسه سینما شهر آماده همکاری در وجوه مختلف هستیم.
مدیرعامل موسسه سینما شهر همچنین با اشاره به نقش و سهم مؤثر این اتحادیه در مباحث فنی جشنواره فیلم فجر نیز یادآور شد: اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران میتواند در جشن سینمای ایران نقش مؤثری را ایفا کند و حلقه واسط میان این رویداد سینمایی و استودیوهای فنی محسوب شده و از این طریق سازمان سینمایی و دفتر جشنواره در جریان ریز اتفاقهای جاری در خصوص امور فنی فیلمها و سالنها قرار بگیرند.
ایلبیگی در ادامه اظهار داشت: موضوع مهم دیگر همکاری با موسسه در تهیه یک پودمان آموزشی مهارت محور جهت توسعه و ارتقای فنی مهارت تکنسینهای سینما است، چراکه در این خصوص ضعفهای جدی وجود دارد و نیاز است تا مسئولین فنی سینماها به دانش روز مجهز شوند. همچنین همکاری با موسسه در خصوص شناسنامهدار کردن تشکلها، شرکتهای تجهیزات فنی و ارائهدهنده خدمات فنی با سینماها موضوع مهم دیگری است که باید موردتوجه قرار گیرد.
وی ابراز داشت: همکاری در خصوص ارزیابی فنی سینماهای کشور و برآورد تجهیزات فنی موردنیاز تا پنج سال آینده نیز از جمله برنامههای پیش روی موسسه سینما شهر است.
ایلبیگی در پایان گفت: مورد دیگر در خصوص تدوین نظام استاندارد خدمات فنی سینمای ایران و ارتقای کیفیت این صنعت است. بهطور طبیعی اگر خدماتی که ارائه میشود بر اساس کیفیت باشد، اتفاقهای مثبتی صورت خواهد گرفت و باید به این نکته نیز بهصورت ویژه توجه شود.
در ادامه معصومه فردشاهین عضو هیئتمدیره و دبیر اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران ضمن معرفی کوتاه از نحوه تأسیس و شکلگیری اتحادیه با انتقاد از عدم همراهی مدیران سابق با این اتحادیه اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از مدیران سابق با اتحادیه علیرغم حضور اعضای باسابقه و باتجربه آشنایی و همراهی چندانی نداشتند، بهخصوص مدیران سابق موسسه سینما شهر بهعنوان نهادی که میتوانست بیشترین همکاریها را داشته باشد؛ اما اکنون خرسند و خوشحالیم که مدیریت فعلی موسسه سینما شهر در کنار همراهی با اتحادیه آشنایی کاملی با اعضای آن دارند.
کامران سحرخیز: عملکرد ناموفق شناسا و توصیههایی که شنیده نشد
کامران سحرخیز دیگر عضو هیئتمدیره اتحادیه نیز در ادامه با انتقاد از عدم آشنایی و استفاده از ظرفیتها و توصیههای اعضای این اتحادیه در حوزههای فنی سینما در ادوار گذشته گفت: ما توصیههای متعددی را در حوزههای فنی پیرامون تجهیزات سالنهای سینما به مدیریت سابق داشتیم که عملاً توجهی به آنها نمیشد بهعنوان نمونه در موضوع شناسا که بهنوعی استفاده از اینترانت بود در همان روزهای نخست و علیرغم توصیهها و تذکرات کارشناسان مختلف و متخصص عنوان کردیم که به دلایل فنی که یکی از این دلایل عدم پوشش سراسری بود نهتنها به سرانجام نمیرسد بلکه هزینههای چند برابری نیز متحمل خواهید شد بهعنوانمثال عملکرد شناسا در جشنواره فیلم فجرچهل و دوم که نهتنها به نتیجه نرسید بلکه اگر تدبیر دوستان نبود شاهد خسارتهای مادی و معنوی بسیاری میشدیم. در موضوع سرورهای سینماها نیز شاهد وضعیت مشابه هستیم. استفاده از سرورهای خلیج که دارای اشکالات بسیاری بودند و تعویض آنها باعث تحمیل هزینهها چند برابری شده است.
نادر رضایی: تخلف در قراردادهای میلیاردی با خرید از مغازهدار به جای شرکت
نادر رضایی صدابردار باسابقه سینما و رئیس هیئتمدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی سینمای ایران نیز با اشاره به ایرادات قانونی در تهیه قراردادها بدون توجه به توصیه کارشناسان که توسط اتحادیه صورت گرفت عنوان کرد: ما تا جایی که بررسی کردیم خریدها از یک مغازهدار در خیابان جمهوری صورت گرفته بود و با توجه به هزینههای میلیاردی اساساً قراردادها میبایست با یک شرکت صورت بپذیرد نه با یک فرد و شخص خاص منعقد شود، آنهم تجهیزات بیکیفیت و اصطلاحاً برای مصرف خانگی که قرار بود بهمنظور استفاده در سالنهای سینما تهیه شوند و تنها پاسخی که به ما داده شد پیرامون ثبت شرکت آن هم پس از خرید بود تا منع قانونی به وجود نیایید درحالیکه امروز با مراجعه به اسناد موجود تاریخ ثبت شرکت و تاریخ خریدهای میلیاردی گواه این تخلف است.
انتهای پیام
نظرات