• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1404013017037
  • خبرنگار : 71635

درخواست کمک از مردم و سازمان‌ها در حوزه مد و لباس

درخواست کمک از مردم و سازمان‌ها در حوزه مد و لباس

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، گفت: در حوزه مد و لباس به شدت به همراهی و کمک مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد نیازمندیم. سازمان‌های مردم نهاد باید پای کار بیایند تا بتوانیم به اهداف و مقصود نهایی برسیم.

به گزارش ایسنا، قادر آشنا در دیدار با مسئولان اندیشکده امام علی(ع) که صبح روز شنبه (۳۰ فروردین) در محل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور با حضور سردار افشار - رئیس اندیشکده امام علی(ع) و مدیران گروه‌ها و تیم پژوهشی اندیشکده برگزار شد، گفت: کارگروه ساماندهی مد و لباس بر اساس قانون شکل گرفته و نقش و مسئولیت هر دستگاه و سازمان در حوزه مد و لباس در آن به‌ صراحت مشخص شده است.

او با اشاره به کاستی‌ها در ایده پردازی و طراحی‌های مناسب در حوزه پوشاک، مد و لباس بیان کرد: در این حوزه نیازمند ایده و طراحی‌های مناسب بر اساس نیازمندی و تقاضاهای موجود در بازار هستیم. ایده‌ها و طراحی‌ها به هر میزان که با فرهنگ، تمدن همسو باشد و در نهایت متناسب با بودجه مردم باشد، قطعا از اقبال بیشتری در جامعه برخوردار خواهد شد و به تولید انبوه خواهد رسید. 

آشنا با اشاره به حوزه اقتصادی مد و لباس، اظهار کرد: علاوه بر حوزه اقتصای مد و لباس باید به حوزه فرهنگی آن نیز توجه خاص و ویژه داشته باشیم تا بتوانیم به سمت تولید محصولاتی برویم که متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی و اسلامی است.

او با اشاره به اینکه در دنیا فرهنگ به دو شکل تخصصی و عمومی اداره می‌شود، ادامه داد: حوزه تخصصی آن به نهادهای مردمی سپرده شده و دولت‌ها تنها نقش تسهیل‌گری و حمایتی دارند و حوزه عمومی آن توسط دولت اداره می‌شود. بنابراین در حوزه مد و لباس نیز ما باید به سمتی برویم که از ظرفیت نهادهای مردمی به شکل مناسب و حداکثری استفاده کنیم و دولت باید بستر مناسب را برای تولیدکنندگان در جهت تولید پوشاک فاخر ایرانی و اسلامی مهیا کند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در ادامه با اشاره به ظرفیت شوراهای فرهنگ عمومی در سطح کشور، گفت: بیش از ۹ هزار نخبه علمی، فرهنگی و سیاسی در شوراهای فرهنگ عمومی سطح کشور فعال هستند. این یک شبکه وسیع و دامنه داری است که فعالیت‌ها را دنبال می‌کند. بنابراین از این شبکه می‌توانیم برای پشتیبانی، حمایت و هدایت اهداف مورد نظر در بحث مد و لباس به‌ویژه پوشاک عفیفانه استفاده کنیم. بسیج نیز بر اساس شبکه گسترده‌ای که دارد، در این حوزه می‌تواند نقش قابل توجهی از خود برجای بگذارد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به "جهاد تبیین" افزود: مقام معظم رهبری تاکید جدی بر"جهاد تبیین" دارند؛ لذا بر ما تکلیف است و همه ما مسئول پی‌گیری آن هستیم. علی‌رغم فشارهای اقتصادی، خوشبختانه در اکثر حوزه‌ها در مقایسه با سایر کشورها رتبه‌های بالاتری داریم. باید از این سرمایه اجتماعی به شکل مطلوب بهره ببریم. 

بنابر اعلام روابط‌ عمومی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در این جلسه پیشنهاداتی از قبیل نحوه دسترسی مردم به پوشاک عفیفانه، راه اندازی سکوهای فروش لباس و پوشاک و جذب سرمایه‌های مردمی و سرمایه‌گذاری در تولید آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

درخواست کمک از مردم و سازمان‌ها در حوزه مد و لباس

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha