به گزارش ایسنا، سیدمصطفی آذرکیش در دیدار صمیمی و تخصصی با معلمان نمونه کشوری که در تهران برگزار شد، بر خلاقیت و نوآوری در تدریس تاکید کرد و نسل جدید معلمان را سرمایههای انسانی با مهارتهای بالای ارتباطی خواند و گفت: یکی از موانع تحول، وابستگی به رفتارهای گذشته است. نسل جدید نیازمند معلمانی با مهارتهای فناوری اطلاعات، خلاقیت، نوآوری و مهارتهای ارتباطی است.
وی در ادامه ضمن اشاره به دنیای متاورس افزود: دنیای امروز با گذشته قابل قیاس نیست و آموزش و پرورش باید بتواند خود را با این تحولات سریع وفق دهد؛ چراکه تجربه دوران کرونا نشان داد، معلمان توان استفاده از آموزش ترکیبی را دارند، اما برای تداوم این مسیر، مهارت در فناوریهای نوین برای معلمان یک ضرورت انکارناپذیر است.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش گفت: خلاقیت و نوآوری یکی از مهمترین مولفههایی است که باید در فرایند یاددهی و یادگیری نهادینه شود. اما واقعیت این است که براساس گزارشها و یافته ها، ساختار فعلی برنامه درسی در دوره متوسطه دوم، فشار ناشی از کنکور و استرس امتحانات نهایی بویژه در شاخه نظری، مانعی جدی بر سر راه تحقق این هدف است و همین امر موجب شده که برخی از برنامههای تحولی ما با چالش مواجه شوند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آذرکیش در پایان اظهار کرد: ما به دنبال آن هستیم که از طریق تغییرات تدریجی در محتوا و شیوه ارزشیابی، فضا را برای شکوفایی خلاقیت دانشآموزان ایران فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات