• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404022014358
  • خبرنگار : 71573

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت.

به گزارش ایسنا، چهارمین روز از سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (شنبه، بیستم اردیبهشت) میزبان سخنگوی دولت بود. او با حضور در غرفه نشرهایی چون چشمه، هرمس، صدار، مکتب حاج قاسم، نهاد کتابخانه‌های عمومی، معارف، اطراف و موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (زه) به ناشران و دست‌اندکاران خسته نباشید و خداقوت گفت.

 سخنگوی دولت در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران درباره کاغذ و افزایش بودجه نمایشگاه گفت: نگاه دولت، نگاه حمایت از فرهنگ است. فرهنگ را یکی از ارکان کلی  توسعه می‌دانیم و نگاهمان حمایت از آن است. اما درباره کاغذ اجازه دهید سؤال کنم و خدمتتان پاسخ خواهم داد.

 او درباره بودجه دولت در حمایت کتابخانه‌های سیار نیز گفت:  نمی‌توانم سوال تخصصی پاسخ دهم؛ اجازه دهید از وزیر سوال کنم و بعد پاسخ بدهم. 

مهاجرانی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره اینکه نمایشگاه کتابفروشی باشد یا یک محیط فرهنگی، اظهار کرد: هر دویش باید باشد؛ نمایشگاه بستر تبادل فرهنگ و گسترش فرهنگ و تاب‌آوری فرهنگی است و بستری است که ما یکدیگر را به رسمیت بشنایم و به هم احترام بگذاریم و فرهنگ چندهزارساله را غنی کنیم.

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha