به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه «زندگی با آیهها» با حضور جمعی از مسئولین و مهمانان ویژه، به صورت زنده از شبکههای دو، سه، افق، قرآن و تهران پخش شد و دستاوردهای بزرگ این طرح ملی مورد بررسی قرار گرفت.
در این برنامه، مسئولین برگزاری درباره اهمیت و ضرورت ترویج آیات قرآن و مفاهیم معارف دینی سخنرانی و از نقش افراد خلاق در عرصه تبیین پیامهای آسمانی تقدیر کردند. اهدای جوایز به برگزیدگان این طرح ملی که با بررسیهای گسترده انجام شده بود، از مهمترین بخشهای مراسم بود.
حجت الاسلام قمی: در گام بعدی زندگی با آیهها، حضور بیش از ۱۱ میلیون نفر را شاهد خواهیم بود
حجت الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در اختتامیه پویش در شبکه پنج سیما گفت: این رویداد یک نهضت جمعی و مردمی رو به جلو بود که برخی نهادهای دیگر نیز در آن حضور داشتند.
وی با تشکر از همه دستاندرکاران، به ویژه فرزاد جمشیدی، مجری برنامه سحرنشینی و همینطور بانویی که چهل هزار نفر را به شرکت در این پویش تشویق کرده بود، افزود: بر اساس نظرسنجیهای متقن و مردمی، جامعه ما قران و تقدسش را باور دارد و آن را باعث برکت و نور میداند، اما متأسفانه از آن برخوردار نیست.
حجت الاسلام قمی با اشاره به فاصله زندگیهای ما با زندگی قرآنی، ابراز امیدواری کرد که این نهضت گامی به سوی قرآنی شدن زندگی باشد و گفت: اینکه ۱۱ میلیون نفر وارد حفظ، تفسیر و کاربردی کردن قرآن در زندگی شوند، بسیار شیرین است. مردم ایران قرآن دوست و در مقوله قرآن متحد هستند.
وی با بیان اینکه با این طرح نحوه رفتار در جامعه و خانواده قرآنیتر میشود، از دغدغهمندان این عرصه، از جمله حاج اسماعیل رمضانی و دیگر افرادی که در شبکههای مختلف تلویزیونی به بیان روان و شیرین به ترویج قرآن میپردازند، قدردانی کرد.
حجت الاسلام قمی با تأکید بر اینکه قرآن فقط برای ماه رمضان نیست، بلکه در طول زندگی به آن نیاز داریم، گفت: همه آیه «انا لله و انا الیه راجعون» را شنیدهایم ولی هنوز آن را درک نکردهایم. امیدواریم در گام بعدی زندگی با آیهها، حضور بیش از ۱۱ میلیون نفر را شاهد باشیم.
حجت الاسلام قرائتی: ما قرآن را جدی نگرفتهایم
حجت الاسلام قرائتی، معلم و مفسر قرآن نیز در برنامه شبکه سه سیما با حضور در این مراسم اظهار کرد: اگر از من بخواهند وصیتنامهای قرآنی داشته باشم، خلاصه ۵۰ سال معلم قرآن بودن را در ۳۰ نکته میگویم. قرآن نور است، اما ما قرآن را جدی نگرفتهایم! قرآن دوای ماست.
وی در خصوص کنترل نسل گفت: خدا در قرآن میگوید شما تعدادتان کم بود و ما شما را زیاد کردیم و از نظر قرآن آمار زیاد افتخار دارد.
در ادامه این بخش، حجت الاسلام قاسمیان و حامد شاکرنژاد، داوران برنامه تلویزیونی «محفل»، در کنار حجت الاسلام قرائتی قرار گرفتند و پرچم حرم مطهر سیدالشهدا را به پاس سالها خدمت به قرآن به وی تقدیم کردند.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما: رسانه ملی نقش قرارگاهی داشت
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با بیان اینکه رسانه ملی در پویش زندگی با آیهها نقش قرارگاهی داشت، گفت: دکتر جبلی، رئیس رسانه ملی، فرمانده مستقیم این طرح بود و همه بخشها را برای خدمت به قرآن بسیج کردند.
وی با اشاره به ویژگیهای عملیات رسانه ملی در این پویش، گفت: مهمترین ویژگی این بود که آنتن به میدان و مردم کاملاً وصل بود و حتی کسی که در روستاهای دور کار میکرد، خودش را در آنتن میدید. ویژگی بعدی تنوع در قالبهای مختلف برنامهسازی بود.
وی ادامه داد: این پویش تقریباً تنها نهضتی بود که از مخاطب کودک درگیر آن بود و ما برنامههایی مانند «منم بچه مسلمان» و «سر سفره خدا» داشتیم تا مخاطب بزرگسال هم به نوعی با این پویش ارتباط بگیرند.
این برنامه با اجرای مهران رجبی از شبکه افق، مرتضی پرنیان و فاطمه افشاریان از شبکه تهران، فاطمه افشاریان از شبکه دو سیما، نجمالدین شریعتی از شبکه سه سیما و هادی صلحجو از شبکه قرآن پخش شد.
در گام اول این پویش که در ماه مبارک رمضان امسال اجرا شد، حدود ۱۱ میلیون نفر شرکت کردند و نزدیک به ۴ میلیون نفر نیز تمام ۳۰ آیه را حفظ کردند. این پویش با اهدای جوایز مختلف به برگزیدگان به پایان رسید و گام دوم آن با ۱۰۰ آیه آشنا توسط مردم آغاز شد.
انتهای پیام
نظرات