• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404023122968
  • خبرنگار : 71442

مدیر شبکه نسیم:

دنبال دیده شدن بیشتر مردم در تلویزیون هستیم/ به هنرمندان اعتماد داریم

دنبال دیده شدن بیشتر مردم در تلویزیون هستیم/ به هنرمندان اعتماد داریم

مدیر شبکه نسیم با تاکید بر اینکه در دوره تحول در صداوسیما، مخالفتی از سوی مقامات برای حضور هنرمندان در تلویزیون وجود ندارد، در این زمینه همچنین تصریح کرد: برخی از منتقدان و رسانه‌ها مدام به مردم می‌گویند که تلویزیون تو را نشان نمی‌دهد، تلویزیون دنبال سلبریتی‌ستیزی است، این در حالی است که اتفاقا تاکید ما بر این است که مردم خودشان را در قاب سیما ببینند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا خوشرو ـ مدیر شبکه نسیم ـ درباره همکاری هنرمندان با تلویزیون اظهار کرد: گزاره‌ای چند سالی است که وجود دارد و ما وارد سال چهارم آن هم شدیم و مجبوریم به آن پاسخ دهیم؛ اینکه در دوره تحول، نگاه سلبی نسبت به هنرمندان و چهره‌ها وجود دارد؛ در حالی که بارها تاکید شده و در عمل هم مکرر اثبات شده است که چنین اتفاقی اصلا نیست.

او با تاکید بر اینکه در دوره تحول اتفاقا ضرورت استفاده بهینه از هنرمندان مطرح است، در این زمینه توضیح داد: اینکه مردم خودشان را در قاب ببینند و هویت‌گستری و عدالت‌محوری مورد تاکید است؛ برای مثال اگر قبلا فقط در مناسبت‌هایی مانند ۲۲ بهمن و انتخابات این‌طور بوده، این‌بار می‌بینیم که در ایام مختلف این اتفاق می‌افتد. در ایام شب یلدا نمی‌بینیم؟ در نوروز با اینکه شرایط خاص است حتی در محرم و اربعین مردم بیشتر خودشان را در تلویزیون نمی‌بینند؟ ما دنبال این دیده شدن بیشتر هم هستیم. در سند تحول صداوسیما هم بر استفاده از ظرفیت هنرمندان و چهره‌ها تاکید شده است. ما حتما به هنرمندان اعتماد داریم؛ اینها ساخته و پرداخته خودمان‌ هستند از آسمان که نیامده‌اند. در تلویزیون رشد کرده‌اند و مشهور هم شدند و با آنها تعامل می‌کنیم.

مدیر شبکه نسیم با بیان اینکه نوع استفاده و مدیریت در ادوار مختلف شکل‌های متفاوتی داشته است، در این زمینه اظهار کرد: ما در این دوره حتما گفت‌وگوهای بیشتری می‌کنیم. حتما در چهارچوب سیاست‌ها، بیشتر مطالبه می‌کنیم ولی اینکه منعی وجود داشته باشد و بگویند با فلان هنرمند تعامل نکن اصلا وجود نداشته است؛ کما اینکه افرادی که در دوره‌ قبل منع شده‌ بودند فراخوان داده شد و آمدند. شما فرزاد حسنی را در آنتن می‌بینید، آقای گلزار در مقطعی نبودند و دوباره فراخوان شدند، آقای رضویان، آقای غفوریان، آقای کیایی و آقای طهماسب که در مقطع دیگری قطع همکاری کرده بودند، دوباره فراخوان شدند و با تلویزیون همکاری کردند. این اتهامی که زده می‌شود واقعا کذب است. به هر حال ما مدیرانی هستیم که در ادوار مختلف در سازمان صداوسیما حضور داشتیم و معتقدم هنرمندان بیشتر از گذشته دعوت به همکاری شدند و بودند و فضا برایشان مهیا بوده و کار کردند.

خوشرو درباره برخی انتقادها به رویکرد تلویزیون و ادعای همکاری نداشتن با هنرمندان، اظهار کرد: یک عده‌ جاماندگان این قطار تحول دوره مدیریتی‌اند، یک عده منتقد کم‌انصاف هم داریم، بخشی هم که معانداند و اصلا شوخی نیست که می‌خواهند ابزار رایگان دریافت محصولات فرهنگی مناسب و سلامت را از مردم دور کنند. اینکه در پی آن‌ هستند که مردم با اکراه تلویزیون تماشا کنند و یا یک هنرمندی اگر بخواهد با تلویزیون همکاری کند، آن‌قدر سمپاشی اتفاق می‌افتد که طرف فکر کند نباید با تلویزیون همکاری کند یا هزینه کار کردن برایش زیاد است. این جنس فعالیت‌ها، این اتهامات را درست کرده اما اگر عملکرد را بررسی کنیم، افرادی که با تلویزیون همکاری می‌کنند، متعدد و متکثراند. برخی هم همکاری می‌کنند اما با مسئله سمپاشی‌های یک عده قلیلی روبه‌رو هستند. در حالی که مثلا وقتی کاری مثل «پایتخت» هم ساخته و پخش می‌شود، همه بدون هیچ اعتراضی می‌نشینند و می‌بینند. اتمسفری که برای برخی از هنرمندان درست می‌شود، واقعا کاذب است. چه کسی ناراحت می‌شود سریال «پایتخت» باشد، سریال «زیرخاکی» باشد، سریال «نون خ» باشد؟ و برنامه‌های پرمخاطب دیگر مثل «پانتولیگ» و «۱۰۰۱» را مردم می‌بینند اما یک عده‌ای این اتفاق را دوست ندارند.

مدیر شبکه نسیم که در برنامه «جام‌جم» تلویزیون سخن می‌گفت، ‌اظهار کرد: بحث افکار عمومی و شناخت آن برای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری‌ها خیلی مهم است اما این افکار عمومی که در مورد آن صحبت می‌کنیم، چه کسانی‌ هستند. یکی از مولفه‌های مهم شکل‌گیری افکار عمومی نخبگان و منتقدان هستند. وقتی برخی منتقدان رسانه انگاره کاذبی در ذهنشان شکل می‌گیرد که مردم ایران با تلویزیون ارتباط نمی‌گیرند به دلیل اینکه پوشش آن بازیگر با پوشش برخی‌ها در خیابان متفاوت است؛ یعنی ۷۴ درصد که «پایتخت» را می‌بینند از پوشش مثلا خانم ریما رامین‌فر و نصرتی ناراحت‌اند یا اینکه سلیقه‌شان نیست و در اطرافشان نمی‌بینند. من اینجا نگرانم وقتی برخی منتقدان ما در رسانه‌ها و نخبگان ما اینگونه فکر کنند و عموم رسانه‌های خارجی هم می‌خواهد بگویند که مثلا این تلویزیون نمی‌خواهد شما (مردم) را نشان دهد. منِ برنامه‌ساز هر چقدر هم تلاش کنم فرزاد حسنی را هم بعد از مدت‌ها بیاورم یک بهانه‌تراشی در آن هست. آقای ایرج طهماسب را هم بیاورم همین است. منتقدان ما دنبال عامل‌هایی هستند که بگویند سند تحول است و دوره تحول است و سلبریتی‌ستیزی است و برچسب و لیبل به دوره مدیرتی بزنیم؛ در شرایطی که واقعا رو به جلوست.

برنامه تلویزیونی «جام‌جم» که به نقد عملکرد صداوسیما می‌پردازد، موضوع بررسی وضعیت همکاری اصحاب فرهنگ و هنر با رسانه ملی را با حضور اکبر نبوی ـ کارشناس فرهنگ و رسانه ـ و سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم به بحث گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha