به گزارش ایسنا، کتاب «روانشناسی دموکراسی» نوشته دَرِن ج. لیلِکِر و بیلور اَسلان اوزگول با ترجمه نازی اکبری در ۱۵۸ صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه در انتشارات ققنوس منتشر شده است.
در ابتدای کتاب آمده است: دموکراسی چیست؟ به چه دلیل سیستمهای دموکراتیک برپا میکنیم؟ آیا دموکراسی میتواند در دوران بیاعتمادی و چندقطبی شدن دوام بیاورد؟
«روانشناسی دموکراسی» به تبیین ریشههای روانی در پس چرایی مداخله و مشارکت مردم در سیاست میپردازد. این کتاب با درنظر گرفتن تأثیراتی که رسانهها و کارزارهای سیاسی دارند رویدادهای سیاسی باب روز و واقعی از جمله بهار عربی، برگزیت، جنبش «جان سیاهپوستان مهم است»، انتخابات آمریکا در سال ۲۰۲۰ و شیوع ویروس کووید ۱۹ را تحلیل میکند. لیلِکِر و اوزگول خوانندگان را با خود در سفری همراه میکنند تا فرایندهای شناختی فعال آنان را از هنگامی که با خبری سیاسی درگیر میشوند تا زمانی که به خیابانها میریزند تا علیه سیاست و اقدامات دولت اعتراض کنند بررسی کنند.
«روانشناسی دموکراسی» به ما نشان میدهد که در دوره پساحقیقت و پوپولیسم، دموکراسی قوی و مستحکم به همان اندازهای که به روند انتخابات متکی است، به احساسات و هیجانات شهروندانش، از جمله اعتماد، احساس تعلق، احساسِ توانیافتگی و نمایندگی شدن وابسته است.
درن ج. لیلکر دانشیار رشته ارتباطات سیاسی در دانشگاه بورنموث انگلستان و نویسنده کتاب «شناخت و ارتباطات سیاسی» است. بیلور آسلان اوزگول مدرس دانشگاه برونل لندن در انگلستان در رشته ارتباطات سیاسی و نویسنده کتاب «رهبری اعتراضات در عصر دیجیتال: فعالیت جوانان در مصر و سوریه» است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: درک روانشناسی دموکراسی به ما اجازه میدهد تا انواع چالشهایی را که نهادهای دموکراتیک در حال حاضر با آنها مواجهاند شناسایی کنیم. به نظر نمیرسد این نهادها انتظارات مردم را در زمینه نمایندگی مؤثر آنها برآورده کنند. ظاهراً شهروندان از دموکراسی روی گرداندهاند، برخی را گروههای فشار غیردولتی که بر مسائل خاص تمرکز دارند بسیج میکنند و برخی دیگر را پوپولیستهایی که با زبانبازیشان شکاف بین شهروندان و نمایندگان آنها را که به نحو دموکراتیک انتخاب شدهاند عمیقتر میکنند. در حالی که دموکراسی باید با رقابت و هماوردی همراه باشد.
همچنین کتاب «روانشناسی مشاوره و رواندرمانی» نوشته مری پرسیوال با ترجمه نازی اکبری در ۱۸۴ صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه در نشر یادشده منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: مشاوره و رواندرمانی چیست و چگونه میتواند به ما کمک کند؟ اصلاً تأثیری دارد؟ مشاوره و رواندرمانی چه تفاوتی با صحبت کردن با خانواده و دوستان در مورد مشکلات دارد؟
کتاب «روانشناسی مشاوره و رواندرمانی» به توضیح روشهای مختلف درمان و نحوه استفاده از آنها در عمل میپردازد، و اطلاعاتی ارائه میدهد درباره اینکه مشاوره چه کمکی میتواند بکند و چه کارهایی نمیتواند بکند. این کتاب به بررسی درمانهای شناختی و رفتاری روانکاوی و روانشناسی انسانگرا میپردازد و همچنین به رواندرمانی مثبتنگر به دور از رویکرد مبتنی بر بیماری در رواندرمانی اشاره میکند. علاوه بر این، در این کتاب به موضوعات کلیدی حرفهای مانند اخلاق کاری، نظارت و مسئولیت مراقبت از درمانجویان پرداخته شده است؛ مباحثی که یادآوری و رعایت آنها برای هر درمانگر و مشاوری ضروری است و به درمانجویان نیز کمک میکند تا رواندرمانی عملی و معتبر را از انواع غیرحرفهای و سطحی آن تشخیص دهند.
در عصری که سلامت روان و رفاه روانشناختی به موضوعات محوری گفتوگو در جامعه مدرن تبدیل شدهاند، کتاب «روانشناسی مشاوره و روان درمانی» فرایند درمانی را توضیح میدهد تا به همه کسانی که به دنبال رفع مشکلات عاطفی یا روانی و بهبود سلامت روانیشان هستند کمک کند.
انتهای پیام
نظرات