• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1404041107425
  • منبع : صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی

برای سرمایه‌گذاری و احیا

۴۱ بنای تاریخی به مزایده گذاشته شد

۴۱ بنای تاریخی به مزایده گذاشته شد

۴۱ بنای تاریخی در ۱۶ استان با هدف جذب سرمایه‌گذار برای مرمت، احیا و بهره‌برداری از سوی صندوق توسعه و احیا به مزایده گذاشته شد.

به گزارش ایسنا، بناهای تاریخی مشمول این مزایده در ۱۶ استان کشور، مجموعه‌ای از خانه‌های تاریخی، کاروانسراها، حمام‌ها، باغ‌ها، کافه‌ها و حتی سینما است.

خانه مغنی، کافه منارجنبان، خانه فاطمی نائین و اتاق جنب سردر در کاشان (استان اصفهان)، مجموعه ینگه‌امام در ساوجبلاغ (استان البرز)، کاروانسرای جمال‌آباد در میانه، ایری علیا در ورزقان و کاروانسرای الخلج در بستان‌آباد (استان آذربایجان شرقی)، کاروانسرای امین‌آباد در فیروزکوه (استان تهران)، خانه‌های کوزه‌گران و رائی‌فرد در بیرجند (خراسان جنوبی)، سه بنای شاخص شامل کاروانسرای زعفرانیه در سبزوار، کاروانسرای مهر در داورزن و حمام حاج رئیس در تربت حیدریه (خراسان رضوی)، کاروانسرای قلی در جاجرم (خراسان شمالی)، سینما شیرین در آبادان، خانه نیلساز و خانه سوزنگر در دزفول، سازه‌های آبی شوشتر (محوطه کارخانه برق قدیم) و خانه ماپار در اهواز (خوزستان)، خانه میررحیمی و خانه ابراهیمی در دامغان (استان سمنان)، کاروانسرای دوکوهک در شیراز، کاروانسرای دیر گچین (استان قم)، و کوره آجرپزی، خانه آیت‌الله مردوخ، خانه احمدی، حمام قصلان و خانه ملایی (استان کردستان)، در استان کرمان، کاروانسرای قورچوئیه در زرند و خانه حاج آخوند در کرمانشاه در فهرست این مزایده قرار دارند.

در استان لرستان، خانه غروی، خانه روناسی، خانه ایرانپور، باغ دیده‌ور و خانه مستجاب‌الدعوه در بروجرد و یروجرد، در استان یزد با مجموعه فهادان، مجموعه حجت‌آباد وزیر، سوییت‌های باغ پهلوان‌پور در مهریز و خانه‌های اسماعیل مرغون و کازرونی در شهر یزد، برای مزایده فهرست شده‌اند.

صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی اعلام کرد که واگذاری بناها را در قالب قرارداد سرمایه‌گذاری شامل مرمت، احیا و بهره‌برداری در مدت معین انجام می‌دهد و تمامی مراحل آن از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) انجام خواهد شد.

این صندوق تاکید کرد که فرآیند مزایده به‌گونه‌ای طراحی شده است که هم میراث فرهنگی حفاظت شود و هم فرصت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق مختلف کشور فعال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha