به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، پس از وقفهای چند ساله، این مراسم با همکاری مشترک سازمان اسناد و کتابخانه ملّی جمهوری اسلامی ایران و کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی از پدیدآورندگان آثار در حوزههای مربوط به نسخ خطی تقدیر خواهد شد.
از پژوهشگران، ناشران، دانشگاهها، مؤسسه های فرهنگی و دیگر نهادهای فعّال در زمینه متنپژوهی، تصحیح متون، فهرستنویسی نسخ خطی و نسخهشناسی دعوت شده آثار منتشرشده و فعّالیتهای مهم خود در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ را حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
انتخاب برترین فعّالیتهای ترویجی در حوزۀ نسخ خطّی شامل سیاستگذاری، ارزیابی و قیمتگذاری، صحّافی، مرمّت، دیجیتالسازی، اهدای مجموعه شخصی نسخ و اسناد به کتابخانهها، انتشار نشریات نسخهشناسی و متنپژوهی، آموزش نسخهشناسی و نسخهپژوهی، ناشران برتر متون مصحّح، مجموعهداری نسخ خطّی و اسناد، ارائۀ خدمات کتابداری در بخش نسخ خطّی و تصحیح متن در حوزههای تاریخ و جغرافیا و تراجم، نثر و نظم ادبی، علوم و فنون، قرآن و حدیث، فقه و اصول، فلسفه و عرفان و کلام و منطق، و مباحث مربوط به کتابآرایی از محورهای این همایش است.
بررسی و گزینش آثار نظری برتر در زمینه نسخ خطّی و تصحیح متن شامل کتابها و پایاننامههای ترجمه و تألیفشده در موضوع نسخ خطّی، تصحیح متن، کتابداری، مرمّت، صحّافی، حفاظت منابع و فهرستنویسی نسخ خطّی از دیگر محورهای این همایش به شمار میآید.
فعّالیت در رسانهها و شبکههای اجتماعی در موضوع نسخ خطّی و متنپژوهی شامل برنامه رادیویی، برنامه تلویزیونی، پادکست، سایت و کانال و همچنین آفرینشهای ادبی و معنوی نظیر داستان، فیلمنامه، مستند و و طراحی محور پایانی است که در فراخوان این رویداد به آن اشاره شده است.
علاقهمندان برای ارسال آثار میتوانند به وبسایت همایش به آدرس www.hamiankhati.ir مراجعه کرده و از طریق پست الکترونیکی دبیرخانه به آدرس hamian@nlai.ir یا شماره تلفن ۸۱۶۲۲۷۹۳ با دبیرخانه در تماس باشند.
انتهای پیام
نظرات