• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404042616461
  • خبرنگار : 71552

انصراف بهنام یخچالی از همراهی تیم ملی بسکتبال/ گرگوریان و امینی به اردوی لبنان اضافه می‌شوند

انصراف بهنام یخچالی از همراهی تیم ملی بسکتبال/ گرگوریان و امینی به اردوی لبنان اضافه می‌شوند

بهنام یخچالی، بازیکن باتجربه بسکتبال ایران، به دلیل مسائل و مشکلات شخصی، از همراهی تیم ملی در رقابت‌های کاپ آسیا انصراف داد.

به گزارش ایسنا، بهنام یخچالی یکی از مهره‌های کلیدی و مؤثر تیم ملی بسکتبال در سال‌های گذشته، در حالی که قرار بود در اردوی تدارکاتی لبنان به ترکیب تیم ملی اضافه شود، اما به دلیل آنچه شرایط شخصی عنوان شده، از همراهی تیم ملی انصراف داد.

بعد از انصراف یخچالی، کادر فنی تصمیم گرفت پیتر گرکوریان، بازیکن جوان و آینده‌دار ایران را که در اردوهای اخیر عملکرد قابل توجهی داشته، به ترکیب تیم ملی اضافه کند. همچنین محمد امینی دیگر بازیکن مستعد بسکتبال ایران نیز به اردوی تیم ملی در لبنان ملحق خواهد شد.

تیم ملی بسکتبال ایران با برگزاری این اردوی تدارکاتی در لبنان، خود را برای حضور در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ که به میزبانی عربستان برگزار خواهد شد، آماده می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha