رييس امور سينمايي آذربايجان غربي خبر داد: فرسوده بودن بناي سينماها و نداشتن امنيت جاني تماشاگران
رييس امور سينمايي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي گفت: سينماهاي استان به نوسازي، تعميرات اساسي و زيربنايي نياز دارند.
حسين پناهي در گفتوگويي با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اين كه تعداد سينماهاي استان 17 باب است، ادامه داد: از اين تعداد در حال حاضر 3 باب به صورت نيمه فعال و 14 باب ديگر تعطيل
هستند.
وي در عين حال خبر داد: از اين تعداد سينما در استان، 2 باب سينماي اروميه تغيير كاربري داده كه يكي به پاساژ و ديگري به ساختمان اداره حوزه هنري تبديل شدهاند.
پناهي با بيان اينكه كه 3 باب سينماي فعال استان نيز به علت مشكلات متعدد سخت افزاري و نرم افزاري در حال تغيير كاربري هستند، تصريح كرد:سينماهاي استان به نوسازي و تجهيز و تعميرات اساسي نياز دارند، همان گونه كه در ساير استانهاي كشور اقدامات لازم در اين خصوص از سوي مقامات ارشد استاني به عمل آمده و سينماهاي اغلب استانها به روز شده و رونق گذشته را به دست آوردهاند.
پناهي فرسوده بودن صندليها، غير استاندارد بودن سرويسهاي بهداشتي و سيستمهاي سرمايشي و گرمايشي و قديمي بودن تجهيزات فني از قبيل پرده سينما، آپارات و سيستم صوتي و نوري را از جمله مشكلات سينماهاي استان برشمرد و تصريح كرد: در برخي سينماهاي استان، مردم به دليل فرسوده بودن بناي سينما امنيت جاني ندارند و به همين دليل در سالهاي اخير 3 باب سينما در شهرستان خوي و يك باب در شهرستان سلماس تعطيل شدهاند.
رييس امور سينمايي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گفت: متاسفانه مسؤولان استان در اين زمينه كم كاري كردهاند و پيگيريهاي انجام شده هم تا كنون به نتيجهاي نرسيده است.
وي مالكيت دولتي سينماهاي استان آذربايجان غربي را از ديگر عوامل مهم ركود سينماهاي آن دانست و گفت: تنها راه نجات سينماي استان از حالت ركود، ورود بخش خصوصي است.
رييس امور سينمايي اداره فرهنگ وارشاد اسلامي استان، تاسيس و راه اندازي اولين سينماي چهار بعدي استان در شهرستان مهاباد و اقدام به تاسيس 2 باب ديگر در شهرستانهاي اروميه و بوكان را ازجمله سرمايهگذاريهاي بخش خصوصي در سينماي استان ذكر كرد.
پناهي در بخش ديگري از اين گفتوگو با بيان اين كه هزينه نوسازي يك سينما حدود 500 ميليون تومان است، ادامه داد: در صورت واگذاري كامل سينماها به بخش خصوصي اين بخش ميتواند مطابق قوانين و مقررات جديد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اقدام به بازسازي زيربنايي سينماها كند.
اين مسؤول با بيان اينكه بعد از انقلاب اسلامي آذربايجان غربي در رده دوم توليد فيلم بعد از تهران قرار داشت، خاطر نشان كرد: ركود سالهاي بعد به ورشكستگي توليدكنندگان سينمايي آذربايجان غربي انجاميده و جامعه فيلمسازان استان همچنان با مشكل بازپس دهي وامهاي بانكي دست به گريبانند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات