مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآنی پژوهشگاه مطالعات اجتماعی با بیان اینکه «کشور ما بر اساس یک نگاه سنتی به معارف و ارزشهای دینی عمل میکند» گفت: با توجه به شرایط امروز جامعه لازم است تعریفی مناسب و شایسته مطابق معارف اسلامی از سبک زندگی دینی برای افراد جامعه بیان شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفیمقدم در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه «در کشور برای رعایت سبک زندگی دینی دو حوزه قابل توجه داریم» اظهار کرد: اول اینکه مردم ما مسلمانند و خواستار سبک زندگی دینی هستند و دوم اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر ارزشها و فرهنگ دینی مبین اسلام شکل گرفته و مسوولان باید بیش از هرکسی به سبک زندگی اسلامی توجه کنند.
مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآنی با بیان اینکه «همه مسوولان در حوزههای مختلف سنی و صنفی باید احساس مسوولیت کنند» تصریح کرد: سبک زندگی اسلامی باید در خانوادهها، جامعه و ادارات رعایت شود و یک تعریفی نو و مطابق با ارزشها و معارف اسلامی ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه «در اسلام ارزش حیات معنوی بالاتر از حیات مادی است» گفت: اسلام ما را به یک زندگی ارزشمند دعوت میکند و در سایه معنویات و اخلاق میتوانیم سبک زندگی دینی را رعایت کنیم.
یوسفیمقدم تصریح کرد: صرفا در اسلام زندگی معنوی مطرح نیست بلکه عرصه مادیات را هم میپوشاند و اقدامات مادی هم عبادت محسوب میشود و این دیدگاه با سایر ادیان متفاوت است.
این استاد حوزه در پایان با بیان اینکه «برای رسیدن به سبک زندگی دینی باید خردورزی و حق پرستی را پرورش دهیم» گفت: در این زمینه باید کارهای تبلیغاتی، پژوهشی و آموزشی زیادی صورت بگیرد و تمام افراد جامعه بسیج شوند.
انتهای پیام
نظرات