مدیر کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: امام حسین (ع) در دعای عرفه به دنبال ثبوت باور و متخلق شدن به اخلاق و انجام عمل صالح است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجتالاسلام مهدوی اظهار کرد: یکی از نعمتهای بزرگی که خداوند متعال به بندگان عطا فرموده، دعاست که در روایات نیز مورد تاکید واقع شده است.
وی افزود: دعا برکت عظیمی است که خداوند به بندگان خود عنایت کرده و گنجینهای است که در معرض انتخاب آنان قرار داده است لذا اگر این توفیق نصیب کسی شد و موفق به دعا شد، غنیمتی پربها یافته است که شکرانه بسیار میطلبد؛ یعنی دعا با قطع نظر از اجابت آن و نتایج فوقالعادهای که بر آن مترتب است، فضیلتی بس بزرگ است.
به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تبلیغات اسلامی، وی اظهار کرد: قرآن و معارف اهل بیت (ع) بهویژه دعایی چون عرفه، معرفت به اوصاف، کمالات و زیبایی بینهایت خداوند را به انسانها آموزش میدهد و در قلب و جان او ظهور و نفوذ میکند. دعای عرفه مشتمل بر تمام مطالب دنیا و آخرت و وسیلهای برای حرکت انسان به سوی رضوان الهی است.
مهدوی تصریح کرد: امام حسین (ع) در دعای عرفه به دنبال ثبوت باور و متخلق شدن به اخلاق و انجام عمل صالح است که این مجموعه از نظر قرآن و روایات شکر خداوند حق است. با توجه به مقدمه دعا و دنباله آن، باید گفت دعای عرفه عرفان ناب اهل بیت(ع) است.
انتهای پیام
نظرات