• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93111206369
  • خبرنگار : 71021

برای خدمات نداده پول می‌گیرند!

برای خدمات نداده پول می‌گیرند!

رییس جامعه تورگردانان ایران گفت: اگر جمعیت گردشگران ورودی بیشتر از آنچه هست شود، اوضاع خوبی نخواهیم داشت، چون از نظر زیرساخت هنوز آمادگی پذیرش جمعیت بیشتر را نداریم.

رییس جامعه تورگردانان ایران گفت: اگر جمعیت گردشگران ورودی بیشتر از آنچه هست شود، اوضاع خوبی نخواهیم داشت، چون از نظر زیرساخت هنوز آمادگی پذیرش جمعیت بیشتر را نداریم.

ابراهیم پورفرج با اشاره به گسترش تبلیغات درباره ایران در فضای مجازی و راه‌اندازی کمپین‌های گردشگری، اظهار کرد: شاید برخی از این اقدامات در جذب گردشگر اثرگذار باشد؛ اما باید توجه کرد بیشتر گردشگرانی که ایران را به عنوان مقصد سفر انتخاب می‌کنند فقط با یک حرف و شعار ساده اقناع نمی‌شوند، بلکه آن‌ها معمولا پیش از سفر مطالعه و تحقیق می‌کنند تا خود به این نتیجه برسند که این مقصد برای سفر کردن، جذاب و امن است.

او ادامه داد: متأسفانه مسوولان هنوز به برخی واقعیت‌های صنعت گردشگری در ایران واقف نشده‌اند و خبر ندارند چه شرایطی در فصل گردشگری انتظارمان را می‌کشد. از فصل خلوتی نمی‌توان اوضاع را ارزیابی کرد. همین حالا هتل‌های با کیفیت‌تر اعلام کرده‌اند برای اسفندماه جای خالی ندارند و اگر هم یک درصد تورهایمان را کنسل کنیم، آن‌ها (هتل‌ها) تمام هزینه را کسر می‌کنند.

پورفرج اضافه کرد: برخی هتل‌ها، شرایط خاصی را برای رزرو اتاق اعمال کرده‌اند که دست تورگردان و گردشگر را بسته و تصمیم‌گیری را سخت کرده است، مثلا آن‌ها اتاق‌ها را برای یک دوره زمانی مشخص می‌فروشند، درحالی که ممکن است آن زمان مورد نظر گردشگر نباشد، آن وقت است که هماهنگی برای رزرو و یا لغو اتاق سخت می‌شود. اگر گردشگر نخواهد یک شب از این دوره‌ی زمانی را در هتل بماند باید در هر حال پول آن یک شب را بپردازد، در واقع ماجرای گردشگر، آش نخورده و دهن سوخته است. آیا این کار آسیب فنی و شرعی ندارد؟ چطور می‌شود خدمات نداد؛ اما پول آن را گرفت؟!

رییس جامعه تورگردانان بار دیگر از مسوولان درخواست کرد پیش از فرا رسیدن فصل شلوغی سفر تکلیف ویزای فرودگاهی را که قرار بود مدت اعتبار آن از دو هفته به یک ماه ارتقاء یابد و قابل تمدید شود، مشخص کنند تا مشکلی در رفت و آمد گردشگران پیش نیاید.

او گفت: اعتبار دو هفته‌ای ویزای فرودگاهی که قابل تمدید هم نیست، تصمیم‌گیری را برای بسیاری از گردشگران خارجی سخت کرده است. برای صنعت گردشگری کشور با چشم‌اندازهای مثبتی که ترسیم شده،‌ بهتر است به این طرح سریع‌تر رسیدگی شود تا گردشگران هم تکلیف خود را بدانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha