به گزارش ایسنا، سردار محمدحسین بابایی فرمانده سپاه کربلای مازندران در مراسم آغاز اردوی راهیان نور دانشآموزی مازندران که در اردوگاه آموزش پرورش بادله ساری برگزار شد، بیان کرد: دانشآموزان در سنین نوجوانی در اوایل انقلاب با دشمن مزدور به سرزمینی که جنگ نور علیه ظلمت بود رفتند، در بین این رزمندگان تعدادی شهید و جاودانه شدند.
وی افزود: بازدید از خاک، جاده و رود، کمترین بهرهبرداری از این اردو است اما عدهای بهدنبال وصل نور هستند. بر اساس برنامه ریزی انجام شده امسال ۱۰ هزار دانش آموز از مازندران در دو مرحله به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب کشور اعزام خواهند شد.
سردار بابایی با بیان اینکه دانشآموزان برای بهرهوری بیشتر از این سفر معنوی ذکر بگویند و همیشه با وضو باشند، افزود: دانش آموزان میتوانند در جایی که خون هزاران شهید ریخته شده، از شهدا مدد بجویند.
انتهای پیام
نظرات