• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 99071410318
  • خبرنگار : 71454

فاصله 400 میلیون دلاری یک فیلم تا جبران هزینه ها

فاصله 400 میلیون دلاری یک فیلم تا جبران هزینه ها

فیلم جدید «تنِت» برای جبران هزینه های ساخت و بازاریابی، به فروش بیش از ۷۰۰ میلیون دلار در گیشه جهانی نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، ساخته جدید «کریستوفر نولان» با اضافه کردن ۱۴.۲ میلیون دلار، مجموع فروش جهانی خود را به ۳۰۰ میلیون دلار رساند اما با توجه به هزینه ساخت ۲۰۰ میلیون دلاری و هزینه های بالای بازاریابی، حداقل باید ۴۰۰ میلیون دلار دیگر بفروشد تا هزینه های خود را جبران کند.

با توجه به وضعیت کنونی سینماها و با اعلام تعطیلی یکی از بزرگترین سینماهای زنجیره ای آمریکا، رسیدن به چنین فروشی برای «تنِت» بسیار دشوار خواهد بود.

در صورت بازگشایی سینماها در نیویورک و لس آنجلس که دو بازار بزرگ سینمایی آمریکا هستند، سازندگان «تنِت» می توانند تا حدودی نسبت به بازگشت سرمایه خود امیدوار باشند.

این فیلم در اخر هفته میلادی گذشته تنها ۲.۷ میلیون دلار در آمریکا فروخت و با فاصله کمی بالاتر از فروش ۲ میلیون دلاری فیلم «شعبده بازی» محصول ۱۹۹۳ قرار گرفت که پس از حدود سه دهه، بار دیگر اکران شده است.

در فیلم «Tenet»(انگاره) «جان دیوید واشنگتن»، «مایکل کین»، «کنت برانا»، «رابرت پتینسون» و «الیزابت دبیکی» به ایفای نقش پرداخته‌اند و از دوربین‌ها و لنزهای IMAX برای ساخت آن استفاده شده است. 

بسیاری از فیلم های مهم سال به دلیل بحران کرونا، اکران آمریکا و بین المللی خود را به تعویق انداخته‌اند و معتقدند مخاطبان هنوز آماده بازگشت به سینماها نیستند.

اخیرا اکران فیلم «زمانی برای مردن نیست» که بیست و پنجمین فیلم از مجموعه جیمز باند است و قسمت نهم از فیلم اکشن «سریع و خشن» نیز؛ به سال آینده میلادی موکول شده است.

چند روز پیش ده ها نفر از سینماگران تاثیرگذار هالیوودی چون «مارتین اسکورسیزی» و «کلینت ایستوود» در کنار انجمن ملی سینماداران، انجمن کارگردانان و انجمن تصاویر متحرک آمریکا در نامه ای به کنگره این کشور با اشاره به وضعیت بحران سالن های سینمایی شان، نسبت به انقراض سینماها در نتیجه بحران کرونا هشدار دادند.

بخش عمده ای از سینماداران آمریکا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ با زیان ۷۵ درصدی رو به رو بوده اند. سینماهای امریکا از اواسط ماه مارس به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود.

انجمن ملی سینماداران آمریکا (NATO) هشدار داده که در صورت تداوم روند فعلی، ۶۹ درصد از سینماهای کوچک و متوسط این کشور ناگزیر به اعلام ورشکستگی و یا تعطیلی همیشگی هستند و ۶۶ درصد مشاغل مرتبط با سالن های سینما نیز از بین خواهد رفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۴ ۱۰:۵۵

یه فیلم درجه سه بود هر چند مثلا نولان معروفه! بازیگرای بی رمق و درجه سه و فیلمبرداری درجه سه و کارگردانی افتضاح! اصلا قابل مقایسه با فیلمای دیگه نولان نبود موضوع فیلم هم تازگی نداشت و در مورد یکی از مسایل فیزیک بود که قبلا چندین فیلم و سریال دیگه همین موضوع رو البته به صورت فرعی داشتن ولی این فیلم تنت تاکیدش روی همین بود و زور زد با اکشن آبکی و رمانتیک بی مزه زمان فیلم و موضوع و رو به مخاطب بقبولونه که درجا زد فقط خواستن پولی در بیارن که خوشبختانه و منصفانه نتونستن و مردم دیگه سواد و شعورشون میرسه که فیلم درپیت نبینین - البته به جز مردم ایران که خوراکشون سریالای رادیو تلویزیون همینوره :))