• جمعه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98032410849
  • خبرنگار : 90069

یک ماده غذایی محافظِ کبد

یک ماده غذایی محافظِ کبد

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است رژیم غذایی که غنی از روغن زیتون باشد می‌تواند به بهترین وجه از کبد در مقابل تأثیرات عوامل خارجی محیط زیستی حفاظت کند.

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه «المنستیر» در تونس با همکاری گروهی از متخصصان دانشگاهی در ریاض با انجام تحقیقات آزمایشگاهی در این خصوص به این نتایج دست یافتند.

این آزمایش‌ها روی ۸۰ موش آزمایشگاهی انجام گرفت و تعدادی از آنها مقدار زیادی روغن زیتون مصرف کردند.

موش‌های آزمایشگاهی به هفت گروه تقسیم شده بودند و شش گروه از آنها در معرض علف‌کش‌ها در غلظت‌های متفاوت قرار گرفتند.

بنابر گزارش گال‌پست،‌ نتایج آزمایش ها نشان داد با توجه به اثرات مضرِ مواد شیمیایی موجود در این آفت‌کش‌ها، تمام موش‌ها دچار تغییرات منفی در کبد شدند اما موش‌هایی که روغن زیتون مصرف کرده بودند به میزان بسیار کمتری آسیب کبدی را تجربه کردند.

همچنین در بدن این موش‌ها به دلیل مصرف روغن زیتون افزایش فعالیت آنزیم آنتی‌اکسیدانی و نیز بالاترین میزان محافظت کبدی در برابر آسیب‌های فوق مشاهده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha