• شنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98102821629
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد

لزوم راه‌اندازی سامانه حواله الکترونیک داروهای بیماران خاص و پیوندی از ابتدای اسفند

لزوم راه‌اندازی سامانه حواله الکترونیک داروهای بیماران خاص و پیوندی از ابتدای اسفند

معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها  و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور بر لزوم راه‌اندازی سامانه حواله الکترونیک داروهای بیماران خاص و پیوند اعضا از ابتدای اسفندماه در آن دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، متن نامه دکتر قاسم جان‌بابایی خطاب به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانیبه شرح زیر است: 

«با عنایت به اهمیت توزیع مناسب داروهای ویژه علی الخصوص داروهای مورد مصرف در بیماران خاص و پیوند اعضا که جزو داروهای گران‌قیمت بوده و با اختصاص اعتبارات ارزی و ریالی قابل توجهی همراه است و نظر به ضرورت حصول اطمینان از دسترسی بیماران نیازمند واقعی به داروها و کنترل سوء‌استفاده‌های احتمالی، پروژه صدور حواله الکترونیک داروهای ویژه و حذف حواله‌های کاغذی توسط معاونت درمان دانشگاه و تحویل دارو در محل داروخانه‌های عرضه‌کننده منتخب در قالب یک چرخه کنترل شده طراحی و فاز آزمایشی (پایلوت) آن در استان تهران عملیاتی شده است.

انتظار می‌رود با همکاری و هماهنگی معاونین محترم درمان و غذا و دارو دانشگاه / دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، اقدامات مقتضی در جهت عملیاتی شدن سامانه، حداکثر از اول اسفند ماه سال جاری به عمل آید.

متذکر می‌گردد پس از تاریخ فوق در سراسر کشور، سهمیه دارویی صرفاً بر اساس آمار حواله‌های ثبت شده اختصاص داده خواهد شد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha