• جمعه / ۴ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98110402616
  • خبرنگار : 71635

وزیر بهداشت:

موضوع شیرهای آلوده مانند کیک‌های آلوده در پی زمین‌زدن صنعت غذایی کشور است

موضوع شیرهای آلوده مانند کیک‌های آلوده در پی زمین‌زدن صنعت غذایی کشور است

وزیر بهداشت با بیان اینکه شیر و لبنیات تولید شده در کشور هیچ‌گونه مشکلی ندارد، گفت: میزان آفلاتوکسین موجود در شیرهای تولیدی کارخانه‌های ما بسیار کمتر از حد مجاز تعیین شده برای آن است و به هیچ عنوان مشکلی برای مصرف کنندگانش ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه سفر خود به استان کاشان در جمع خبرنگاران، درخصوص حواشی پیش‌آمده مبنی بر ادعای وجود سم آفلاتوکسین در شیر و لبنیات در کشور گفت: موضوع شیرهای آلوده نیز مانند کیک‌های آلوده به قرص در راستای زمین زدن صنعت مواد غذایی کشور در شرایطی که در جنگ اقتصادی قرار داریم اتفاق افتاده است.

وی با انتقاد از عملکرد صداوسیما در ساخت و ترویج این شایعه، اظهار کرد: شخصی کج فهم با مطرح کردن حرفی بی‌ربط در صداوسیما باعث شد تا همکاران ما در وزارت بهداشت تلاش زیادی برای پیگیری این موضوع و اطلاع‌رسانی صحیح به مردم داشته باشند. مردم باید بدانند سم آفلاتوکسین موجود در شیر و لبنیات بسیار کمتر از حد مجازی است که برای آن تعریف شده و به همین ترتیب با مصرف شیر هیچ ضرری به بدن وارد نمی‌شود.

وزیر بهداشت افزود: برای این که نشان دهیم شیرهای تولیدی در کارخانه‌جات معتبر ما هیچگونه مشکلی ندارند شخصا در جلسه هیئت دولت همراه سایر وزیران یک لیوان شیر نوشیدم تا این اطمینان خاطر را به مردم بدهم که با خیال راحت شیر مصرف کنند.

وی در خاتمه عرصه تولید شیر و لبنیات در کشور را بسیار قوی دانست و تصریح کرد: در عرصه تولید شیر و لبنیات نه تنها در منطقه خودمان از پیش‌تازان هستیم و صادرات شیر انجام می‌دهیم؛ بلکه بسیاری از کشور های اروپایی نیز خواستار شیر و لبنیات کارخانه‌های ایرانی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.