• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99031206960
  • خبرنگار : 71624

مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای:

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم
عکس دریافتی است.

مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم چرا که شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می‌شود، ۵/۲ درصد چربی دارد و نمی‌تواند پالم داشته باشد.

به گزارش ایسنا، تیرنگ نیستانی با بیان این مطلب گفت: براساس مطالعات انجام شده، دریافت زیاد پالم می تواند زمینه ساز برخی مشکلات باشد و گاهی نیز می‌تواند تاثیری نداشته باشد.

وی افزود: شیر وقتی از پستان گاو دفع می شود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که به عنوان شیر نیم چرب مصرف می کنیم، ۵/۲ درصد چربی دارد. بنابراین این شیر با وجود چربی، نمی تواند پالم داشته باشد.

مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: مواد لبنی پرچرب همچون ماست می تواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود. اما گاهی از چربی های گیاهی استفاده می شود. البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب استفاده می کنند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند. چون چربی چه پالم  و چه چربی لبنی، گران و هزینه بر است.

بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دکتر نیستانی تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذی‌ها، غنی‌سازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست و بر انجام  مطالعات بالینی مرتبط با همین موضوعات اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.