• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99042519120
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول:

میزان تولید گوشت توسط عشایر خراسان شمالی ۲۰ درصد افزایش می یابد

میزان تولید گوشت توسط عشایر خراسان شمالی ۲۰ درصد افزایش می یابد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل عشایر خراسان شمالی گفت: میزان تولید گوشت توسط عشایر این استان طی سال جاری ۲۰ درصد افزایش می یابد.

محمد رضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: درصدد هستیم تا با افزایش توانمندی عشایر و بهره وری دام ها میزان تولید گوشت قرمز دام های عشایری را افزایش دهیم.

وی افزود: در این راستا آموزش های علمی نحوه خوراک دهی به دام ها، بهداشت دام و ... به دامداران ارائه می شود تا از این طریق میزان بهره وری افزایش یابد.

قلی پور ادامه داد: در تلاش هستیم تا ضریب تبدیل دام های عشایری را افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر این استان هشت هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تن است که در صدد هستیم این مقدار را تا پایان امسال به ۹ هزار و ۵۰۰ تن برسانیم.

این مقام مسئول تعداد دام های عشایری را ۷۵۰ هزار راس اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.