علی غفوری مقدم در حاشیه کارگروه تنظیم بازار در محل استانداری اظهار کرد: ضروری است تخم مرغ با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۶۹ هزار ریال از سوی تولیدکنندگان تامین و وارد بازار شود.
وی افزود: بر این اساس تا زمانی که قیمت جدید تخم مرغ از طریق نهادهای مرتبط با این موضوع اعلام نشود، تولیدکنندگان ملزم به رعایت قیمت مصوب هستند و باید به سرعت تخم مرغ را وارد کل شبکه عرضه نمایند، دیگر شبکه خاص و محدودی برای تخم مرغ وجود ندارد و با متخلفان از رعایت قیمت مصوب این کالا برخورد قانونی می شود.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص نانواییها نیز گفت: پس از تغییر قیمت مصوب نان، شرایط نانواییها در استان به ویژه در مشهد بهتر شده است اما اقدامات نظارتی در خصوص رعایت قیمت و اجتناب از عرضه خارج از شبکه آرد، تداوم دارد به ویژه برای نانواییهایی که با عنوان نانوایی آزاد و جدید قصد فعالیت دارند، باید سریعا نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام شود.
غفوری مقدم خاطر نشان کرد: از آنجا که اتحادیه نانوایان بر اساس رای دیوان عدالت اداری میتواند برای عدهای از متقاضیان راه اندازی نانوایی، پروانه کسب صادر کند، مقرر شد این موضوع بررسی شده و مکاتبات لازم با دستگاههای اجرایی مرتبط انجام گیرد تا ابهامات در ارتباط با نحوه فعالیت واحدهای جدید، نحوه تامین آرد و قیمت نان هر چه سریعتر رفع شود زیرا این مساله باعث بروز تخلف و خروج آرد از شبکه نانوایی یارانهای و نیمه یارانهای میشود.
وی گفت: موضوع دیگر مطرح شده در نشست کارگروه تنظیم بازار، ضرورت نظارت بر شهریه مدارس و قیمتگذاری نوشت افزار و البسه دانشآموزی بود که مقرر شد این موضوع در نشست بعدی کارگروه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان مورد بررسی قرار گیرد، با این حال بازرسی و نظارت ویژه توسط سازمان صمت، اتاق اصناف و اتحادیه فروشندگان نوشت افزار بر این اقلام از سر گرفته و تشدید میشود.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: بعضا دیده شده است که بین قیمت فروش کالا از سوی عاملان فروش و قیمت تعیین شده برای مصرف کننده فاصله وجود دارد که این به نحوه نرخ گذاری واحدهای تولیدی بر روی محصولاتشان باز میگردد.
غفوری مقدم افزود: در نشست کارگروه تنظیم بازار استان مقرر شد کمیته کارشناسی متشکل از نمایندگان برخی دستگاههای اجرایی، نرخگذاری محصولات کارخانهها را مورد بررسی قرار داده و مکاتبهای با انجمن کارخانجات مواد غذایی و سایر انجمنهای مرتبط انجام دهند تا بر رعایت دستورالعمل نرخگذاری در واحدهای صنعتی و اعمال سودهای قانونی در واحدهای صنفی تاکید شود.
وی اظهار داشت: البته کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر اولویت قرار دادن بررسی این موضوع و بهرهگیری از تشکلهای بخش تولید و شبکه توزیع برای ساماندهی به این وضعیت تاکید داشت.
سخنگوی کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی گفت: خوشبختانه با گزارشی که مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط در این نشست ارائه دادند، وضعیت خرید و ذخیرهسازی کالاهای اساسی در استان روند مطلوبی دارد و ذخایر گندم، شکر و برنج نیز مطلوب است.
غفوری مقدم افزود: هم اینک شکر تولیدی کارخانههای داخل خراسان رضوی به تدریج در حال ورود به بازار است و شرایط مناسبتری برای این کالا در روزهای آینده به وجود خواهد آمد.
وی در خصوص کنترل قیمت حبوبات در بازار گفت: کارگروه تنظیم بازار استان مصوب کرد که از ظرفیت بخش خصوصی و سازمان تعاون روستایی برای عرضه حبوبات به قیمت مناسب در بازار بهره گرفته شود به نحوی که سازمان تعاون روستایی اقلامی را از محل حبوبات داخلی تامین و وارد بازار کند، از ظرفیت واردکنندگان نیز برای تامین عدس و برخی اقلام دیگر حبوبات به منظور تامین نیاز بازار و تعدیل قیمتها بهره گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، سخنگوی کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی گفت: در این نشست بر تداوم اجرای طرح تشدید نظارت بر تامین و توزیع کالاهای اساسی تا تثبیت قیمتها در بازار تاکید شد که از ۲ هفته قبل با دستور استاندار در استان آغاز شده بود و دستاوردهای خوبی در برخورد با تخلفات از جمله تعطیلی واحدها و نصب پرده بر سردر آنها داشت.
انتهای پیام
نظرات