• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404012311800
  • خبرنگار : 71649

در تفاهم‌نامه‌ای صورت گرفت

تأمین تسهیلات برای احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه فعال کشور

تأمین تسهیلات برای احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه فعال کشور

معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در راستای احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه راکد یک تفاهمنامه همکاری با بانک رفاه امضاء کرد.

به گزارش ایسنا، با حضور مهندس حسین زاده معاون رئیس جمهور و دکتر الله‌گانی مدیر عامل بانک رفاه کارگران ایران و دیگر مدیران ارشد این دو نهاد، تفاهم نامه همکاری با موضوع تامین تسهیلات جهت احیای واحدهای اقتصادی امضا و تبادل شد.

در این جلسه عبدالکریم حسین زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور ضمن تقدیر از عملکرد بانک رفاه کارگران و مدیران این موسسه اظهار کرد بسیار خشنود و خوشبین هستیم که ابتدای سال ۱۴۰۴ فعالیتمان در عرصه محرومیت زدایی، توسعه روستایی و توانمندسازی واحدهای تولیدی با این همکاری آغاز می شود.

معاون رییس جمهور در این خصوص عنوان کرد: در شرایط فعلی کشور و با توجه به وجود حدود ۷۰ هزار واحد راکد و نیمه راکد تولیدی اقتصادی در کشور، حمایت از مراکز تولیدی موجود اعم از راکد و نیمه فعال نسبت به راه‌اندازی و افتتاح پروژه های جدید، اولویت دارد و باید مورد توجه تمام دستگاه ها قرار گیرد.

وی با یادآوری فعالیت این معاونت در ساماندهی پویش و نظام احیاگری از جمله آموزش تخصصی ۵ هزار نفر احیاگر متخصص در سال ۱۴۰۴ عنوان کرد: تا این لحظه ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد راکد و نیمه فعال احیا شده‌اند و اعتقاد ما این است که با احیای واحدهای تعطیل ضریب اشتغال امنیت و رفاه اجتماعی بالا خواهد رفت.

مهندس حسین زاده ضمن تقدیر از بانک رفاه بابت خدمات دهی به قشر محروم جامعه کارگران و افراد کم توان اقتصادی، گفت: اولین گام این معاونت شروع همکاری با یک نهاد محرومیت زدایی بانک رفاه بود که امیدواریم این سرمایه گذاری در تمام ابعاد برای مراکز راکد و نیمه راکد اقتصادی، فنی، خدماتی و تولیدی موجب خیر و برکت شود.

الله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز ضمن تقدیر از فعالیت معاونت توسعه روستایی در محرومیت زدایی به حسن سوابق این همکاری دو طرفه اشاره و تصریح کرد: بسیار خشنودیم که چنین تفاهم نامه ای بابت محرومیت زدایی از چهره مناطق محروم ، تقویت مراکز تولیدی و حمایت از اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی مردم را امضا می کنیم.

وی گفت: ۱۰۰ درصد سهام بانک رفاه کارگران متعلق به تامین اجتماعی است و کالبد و چهره این مجموعه به نام ارزشمند کارگران و بازنشستگان مزین است. امیدواریم در خدمت به اقشار ضعیف اقتصادی جامعه موفق باشیم.

مدیر عامل بانک رفاه همچنین به خدمات جدید این بانک از جمله اوراق گواهی سپرده خاص جهت تامین مالی پروژه از طریق جمع آوری منابع خاص سرگردان و صدور کارت رفاهی بر پایه اوراق گام به تمام متقاضیان جامعه با هدف تسهیلات ۳۰۰ میلیونی در قالب کارت خرید فروشگاهی اشاره کرد و افزود: امیدواریم محصولات ارزشمند روستایی و کشاورزی نیز به بازار بزرگ واحدهای فروشگاهی و زنجیره‌ای جهت عرضه و حمایت اضافه شوند.

در پایان این مراسم تفاهم نامه تأمین تسهیلات جهت احیای واحدهای اقتصادی توسط معاون توسعه روستایی رییس جمهور و مدیر عامل بانک رفاه امضاء و تبادل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha