ارجمندی تصریح کرد: باید بدانیم که همهی ما مدیران جمهوری اسلامی ایران هستیم و سطح مدیریتی این سرزمین، هم از نظر ظاهری و هم از نظر باطنی، با سایر کشورها متفاوت و متمایز است.
وی ادامه داد: مدیر دستگاه آموزشوپرورش باید در تمامی مؤلفهها و ابعاد شخصیتی فردی و اجتماعی بهعنوان یک الگو در جامعه شناخته شود؛ زیرا محصول کار، فکر و اندیشهی ما در جامعه جاری و ساری خواهد بود.
وی با تأکید بر لزوم تبیین صحیح اهداف نظام آموزشی و تقویت دستگاه تعلیم و تربیت در سطوح مختلف جامعه، اظهار کرد: شما مدیران آموزشوپرورش، پرچمداران علم، ادب، اخلاق و معرفت در مجموعهی خود و در میان سایر ادارات منطقه هستید و باید تلاش کرد تا تفکرات و اندیشههای دانشآموزان را هدایت کنیم تا آنان در مسیر درست و با شیوهی صحیح تربیتی، پرورش یابند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری افزود: شناخت ظرفیتهای آموزشوپرورش و جایگاه رفیع این دستگاه انسانساز، یک ضرورت است؛ باید بدانیم که عرصهی تعلیم و تربیت، عرصهای اثرگذار و تعیینکننده در سرنوشت کشور است و ازاینرو، لازم است با استفاده از هر فرصت و بستری، جایگاه آن را در جامعه تقویت کنیم.
وی بر استفاده صحیح از ظرفیتهای برونسازمانی تأکید کرد و گفت: مدیری که از ظرفیتهای خارج از سازمان و مشارکت مردم در اجرای برنامهها و اهداف دستگاه بهدرستی استفاده نکند، محکوم به شکست است؛ باید توجه داشت که بهکارگیری ظرفیتهای مختلف، در کنار ساختار اداری قدرتمند و سبک مدیریت صحیح، موفقیت مجموعهی تعلیم و تربیت را دوچندان خواهد کرد.
ارجمندی خطاب به مدیران مناطق و شهرستانها اظهار کرد: توانایی، محصول دانایی است و این دانایی باید به عنوان روح حاکم بر مجموعهای که آن را مدیریت میکنیم؛ تجلی یابد و در مدارس نمود بیشتری پیدا کند.
وی ادامه داد: دشمن امروزه هویت دینی و ملی ما را هدف قرار داده و از روشها و ترفندهای مختلفی استفاده میکند؛ اما وظیفه ما بهعنوان مسئولان، آموزش مهارتهای زندگی، اخلاقمداری، دینپروری و تقویت باورهای دینی و ملی در بین دانشآموزان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش بیبدیل معلمان در جامعه امروزی تصریح کرد: معلم باید فردی قوی، توانمند و الگویی تمامعیار برای نقشآفرینی در میان جامعهی هدف، یعنی دانشآموزان و سایر افراد جامعه باشد.
انتهای پیام
نظرات