• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۶:۰۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404022819671
  • خبرنگار : 71342

یک گروه ایرانی در راه سنت پترزبورگ

یک گروه ایرانی در راه سنت پترزبورگ

گروه بین‌المللی تئاتر «چایکا» با کارگردانی اسماعیل شفیعی عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران، با نمایش چند ملیتی «هیس» در سی و یکمین فستیوال بین‌المللی تئاتر عروسکی و تلفیقی «کوک آرت» سنت پترزبورگ روسیه شرکت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در این نمایش مینا امامی و نسیم فخری مقدم از ایران ، شوقی حسین اوف از جمهوری آذربایجان و شش بازیگر از سنت پترزبورگ بازی می‌کنند.  
این نمایش، پیشتر با حضور در دو فستیوال بین‌المللی دیگر موفق به کسب ۲ جایزه ویژه، جایزه بهترین بازیگری دوئت (مینا امامی و فرزانه میدانی) و جایزه بهترین کارگردانی را کسب کرده است.
گفتنی است این گروه تئاتر در دوره پیشین این فستیوال ، با اجرای نمایش «موتسارت،  سالیه‌ری، مکبث و دیگران» موفق به کسب جایزه‌ بهترین نمایش اکسپریمنتال (نوآورانه/تجربه‌گرا) شد .
در نمایش «هیس» ، محمدرضا رهگذر به عنوان دستیار و افسانه قلی‌زاده به عنوان طراح گریم و گلناز گلشن به عنوان طراح لباس، اسماعیل شفیعی را همراهی می‌کنند.  
فستیوال بین‌المللی کوک آرت از از ۲۲ تا ۳۰ ژوئن (یکم تا هشتم تیر ماه) برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha