• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404022719537
  • خبرنگار : 71091

انتخاب دوبارۀ محمد مهدی عسگرپور به عنوان نایب رئیس فیاپف

انتخاب دوبارۀ محمد مهدی عسگرپور به عنوان نایب رئیس فیاپف

محمدمهدی عسگرپور برای هشتمین دوره پیاپی و با اتفاق آرا به‌عنوان نایب رئیس فیاپف (فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های تهیه‌کنندگان فیلم) در حوزه آسیا و عضو کمیته اجرایی انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، عسگرپور، کارگردان و مدیر فرهنگی ایرانی، رئیس هیأت‌ رئیسه خانه سینما و مدیرعامل خانه هنرمندان ایران، از سال ۲۰۱۰ به‌طور مستمر سمت نایب رئیس فیاپف را بر عهده داشته و نقش مهمی در نمایندگی سینمای آسیا در این نهاد بین‌المللی ایفا کرده است.

فیاپف تنها سازمان واقعی تولیدکنندگان محصولات سینمایی و تلویزیونی در جهان است و وظیفه آن حفظ و صیانت از منافع اقتصادی و حقوقی اعضا در جهان است.

مهم‌ترین وظیفه فیاپف شامل موارد زیر ‌است:
۱. کپی رایت و قوانین مرتبط با حقوق مالکیت معنوی
۲. اجرای قوانین و حقوق مالکیت معنوی و مبارزه با سرقت ادبی و هنری
۳. گسترش فناوری‌های دیجیتالی مرتبط با هنر سینما
۴. استانداردسازی فناوری‌های مرتبط با هنر سینما
۵. تدوین و اجرای مقررات رسانه‌ای
۶. مکانیسم‌های تأمین مالی تولید فیلم در بخش‌های خصوصی و عمومی
۷. مسائل مرتبط بر تجارت در بخش سینما

فدراسیون بین‌المللی انجمن تهیه‌کنندگان فیلم تا سال ۲۰۰۸ مجموعاً به ۵۲ جشنواره بزرگ فیلم در جهان مجوز رسمی ارائه کرده‌است. FIAPF فیلم‌های جشنواره‌ها را به رقابتی، رقابتی فیلم‌های تخصصی، غیر رقابتی، مستند و فیلم کوتاه طبقه‌بندی می‌کند.

این انتخابات در مجمع عمومی فیاپف ۱۷ مه ۲۰۲۵ (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهر کن فرانسه برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha