• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404050703669
  • منبع : سازمان غذا و دارو

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

خودکفایی در تولید مواد اولیه بهداشتی / تاب‌آوری بالای صنایع بهداشتی در جنگ ۱۲ روزه

خودکفایی در تولید مواد اولیه بهداشتی / تاب‌آوری بالای صنایع بهداشتی در جنگ ۱۲ روزه

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به ظرفیت‌سازی‌های گسترده در صنعت بهداشت و مراقبت فردی، از دستیابی به خودکفایی در تولید بسیاری از مواد اولیه پرمصرف خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود آل‌بویه گفت: این دستاوردها ضمن تقویت زنجیره تأمین داخلی، نقش مؤثری در ارتقای بهداشت عمومی و ثبات بازار ایفا کرده‌اند.

به گفته وی، بخش بهداشت فردی کشور نه‌تنها با کمبود روبرو نیست، بلکه در برخی اقلام به سطحی از کیفیت و تنوع رسیده که توان رقابت با برندهای جهانی را دارد.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: تنوع برندهای داخلی در حوزه محصولات بهداشتی از جمله شامپو و مایع دستشویی، بیانگر رشد تقاضا و افزایش آگاهی عمومی است که از منظر توسعه صنعتی و ارتقای شاخص‌های سلامت عمومی، اهمیت زیادی دارد.

وی در ادامه به حمایت‌های سازمان غذا و دارو از تولید ملی اشاره کرد و گفت: سازمان در حوزه‌هایی مانند تسهیل صدور مجوزها و ثبت محصولات، تعامل سازنده‌ای با صنعت داشته است. این رویکرد تخصص‌محور، هم‌زمان سلامت جامعه را حفظ کرده و به رشد ظرفیت‌های تولید داخلی کمک کرده است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، آل‌بویه تأکید کرد: تقویت تفویض اختیار، تثبیت سیاست‌های حمایتی و ارتقای شفافیت باید به‌طور جدی در دستور کار باشد تا صنعت بهداشتی کشور در برابر بحران‌ها مقاوم‌تر شود و تولید پایدار بماند.

وی با اشاره به دستاوردهای ملی در تولید مواد اولیه افزود: با تلاش بخش خصوصی و همراهی مراکز علمی، کشور در تولید موادی همچون زئولیت، سیلیکات سدیم و سورفکتانت‌های آنیونی، کاتیونی و آمفوتری به خودکفایی رسیده است؛ اتفاقی که ضمن جلوگیری از خروج میلیون‌ها دلار ارز، در شرایط بحران به‌ویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، نقش تعیین‌کننده‌ای در تداوم تولید داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha