• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۷:۲۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91051106678

ابراهيمي در گفت‌وگو با ايسنا: روزه باعث تقويت اراده مي‌شود

ابراهيمي در گفت‌وگو با ايسنا: روزه باعث تقويت اراده مي‌شود

يك نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي گفت: روزه آثار گران‌بهايي روي افراد مي‌گذارد كه در راس آن آثار، تقوا است و اگر تقوا در جامعه باشد معني‌اش اين است كه مردم بر خود مسلط هستند.

يك نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي گفت: روزه آثار گران‌بهايي روي افراد مي‌گذارد كه در راس آن آثار، تقوا است و اگر تقوا در جامعه باشد معني‌اش اين است كه مردم بر خود مسلط هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين ابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مسووليتي كه به وسليه روزه انجام مي‌شود در تمام مراحل زندگي از جمله سياست، فرهنگ و اجتماع انسان‌ها را محافظت مي‌كند مهم‌ترين فلسفه روزه كه در قرآن و روايات ما هست مساله تقوا است.

اين عضو جامعه روحانيت مبارز در ادامه با اشاره به اين‌كه «روزه برخلاف عادت گذشته انجام مي‌شود» گفت: انسان‌هاي مكلف در اين ماه مبارك خود را موظف به ترك و انجام يكسري كارها مي‌كنند و اين تمرين كردن، اراده روزه‌دار را تقويت مي‌كند و باعث مي‌شود در تمامي كارها كه نياز به اراده دارد با يك اراده قوي وارد كار شود.

وي خاطر نشان كرد: روزه علاوه بر آثار روحي، آثار جسماني هم دارد كه روزه‌دار با امساك كردن در طول يك ماه وضعيت جسماني مناسبي پيدا مي‌كند كه در طول ايام سال به او كمك زيادي مي‌كند.

ابراهيمي گفت: روزه علاوه بر آثار جسماني كه دارد آثار معنوي نيز دارد يعني وقتي فرد يك ماه خود را موظف مي‌كند همه وجودش را از غيبت، تهمت و نگاه به حرام بپوشاند بعد از يك ماه باعث ترك خيلي از گناهان مي‌شود و اين كارها به مرور زمان جزء كارهاي واجب او مي‌شود كه از فوايد بسيار عالي روزه‌داري است.

اين نماينده سابق مجلس گفت: خالصانه‌ترين اعمال، روزه است چون بين فرد و خدا است، اگر فرد نخواهد كسي از اين عبادت باخبر نخواهد شد و تحمل اين گرسنگي و تشنگي ماه مبارك انسان را به ياد قيامت مي‌اندازد كه يك روزي هست كه بايد همين گرسنگي و تشنگي را تحمل كنيم.

وي گفت: در اين ماه تمام افراد فقير و ثروتمند به هم نزديك مي‌شوند و افراد را به ياد همنوع خود مي‌اندازد و انفاق كردن و افطاري دادن در اين ماه ثوابش 70 برابر مي‌شود و اكثر افراد اهل انفاق و تقوا مي‌شوند.

اين عضو جامعه روحانيت مبارز گفت: انسان‌ها با روزه گرفتن تقوا را در خود افزايش مي‌دهند و اين تقوا باعث تقويت اراده فرد مي‌شود و اگر به طور مكرر اين عبادت‌ها را انجام دهيم انجام كارهاي نيك در ما استمرار پيدا مي‌‌كند. ما در اين ماه شب‌هاي قدر را داريم كه تا صبح بيداريم و احيا مي‌گيريم اين شب‌ها خود نشان دهنده اين است كه بايد از تنبلي و بي‌تفاوتي فاصله بگيريم و تمرين مفيد بودن را شروع كنيم.

ابراهيمي در پايان خاطرنشان كرد:‌ خداوند در پايان ماه مبارك به وسيله فرشتگان به انسان‌ها مي‌گويد كه تمام گناهان شما ريخته شد و پرونده اعمال شما از سرگرفته مي‌شود و بايد اين اعمال خوبي كه به آنها اشاره شد را ادامه دهيد و تمرين بر انجام اعمال صالح تا سال آينده و در تمام عمر داشته باشيم لذا ماه مبارك رمضان يك فرصتي است كه بايد براي تمام ماه‌هاي ديگر سال توشه برداريم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha