• دوشنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۱:۰۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 92111409282

«آسیب شناسی یک رویداد هنری»

اظهارات غلامحسین امیرخانی درباره جشنواره تجسمی فجر

اظهارات غلامحسین امیرخانی درباره جشنواره تجسمی فجر

غلامحسین امیرخانی گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر به عنوان یک رویداد سالانه که تنها در مرکز برگزار می‌شود، جوابگوی هنرمندان و تعدد رشته‌های تجسمی نیست.

غلامحسین امیرخانی گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر به عنوان یک رویداد سالانه که تنها در مرکز برگزار می‌شود، جوابگوی هنرمندان و تعدد رشته‌های تجسمی نیست.

این هنرمند خوشنویس در گفت‌وگو با خبرنگار بخش تجسمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: مسلما جریان هنر به این صورت نیست که سالی یک بار و در قبال برگزاری جشنواره فجر پیگیری شود. باید شرایطی فراهم شود تا هنرمندان بتوانند برای فعالیت هنری خود، محدود به زمان و برگزاری این رویداد نشوند. اگر بشود چنین جشنواره‌ای را در چهار گوشه ایران و در استان‌های مختلف اجرا کرد، بهتر می‌توان پاسخگوی هنرمندان رشته‌های تجسمی بود.

او افزود: البته ممکن است موانعی مانند مشکلات مالی و اجرایی باعث شود که اجرای چنین برنامه‌ای در تمام استان‌ها امکان‌پذیر نباشد؛ بنابراین اگر بتوان آن را به صورت منطقه‌ای اجرا کرد، نتیجه‌بخش خواهد بود.

امیرخانی همچنین عنوان کرد: از طرف دیگر برگزاری جشنواره به صورت سالانه نمی‌تواند جوابگوی تعدد رشته‌های تجسمی باشد. این‌گونه رویدادها باید به صورت دوره‌ای و چند ماه یک بار برگزار شوند. تعدد رشته‌های هنری در کشور ما که ریشه در غنای فرهنگی و هنری ایران دارد، ما را در موقعیت برجسته‌ای نسبت به کشورهای دیگر قرار داده است.

این هنرمند پیشکسوت در ادامه به نبود تناسب بین جایزه‌ها و آثار هنرمندان اشاره کرد و گفت: مسئله دیگر جایزه‌هایی است که برای هنرمندان در نظر گرفته می‌شود. این جایزه‌ها باید در حد و اندازه ذوق و شوق و فعالیت هنرمندان باشد. به عنوان نمونه در هر دوره بیش از 600 تابلوی خوشنویسی به مرکز هنرهای تجسمی فرستاده می‌شود که برای رشته‌های مختلف خوشنویسی، تنها دو یا سه جایزه برای هنرمندان در نظر می‌گیرند؛ در حالی که در بین کارهای فرستاده شده کارهای درخشان و ارزشمندی وجود دارد که به اعتقاد من شایسته نگه‌داری در موزه هستند.

امیرخانی در پایان خاطر نشان کرد: جایزه‌های در نظر گرفته شده هیچ تناسبی با زحمات و هزینه‌هایی که هنرمندان برای خلق این آثار متقبل می‌شوند ندارد. برای حل این مسائل نیاز به برنامه‌ریزی‌های جدی‌تری از سوی مدیران هست تا پاسخگوی هنرمندان رشته‌های مختلف تجسمی باشد. البته برای تحقق این اهداف باید کسانی که در رأس تصمیم‌گیری‌ها و مدیریت کلان کشور هستند در جریان ابعاد مختلف این موضوع قرار بگیرند تا تصمیم درست را بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha