• شنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97110602919
  • خبرنگار : 71461

سومین همایش منادیان غدیر برگزار می‌شود

سومین همایش منادیان غدیر برگزار می‌شود

سومین همایش منادیان غدیر همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور مدیران روابط عمومی‌ها و طلاب حوزه‌های علمیه در سالن همایش‌های استانداری اراک برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از بنیاد بین‌المللی غدیر سومین همایش تبیینی منادیان غدیر به مناسبت ایام شهادت اولین شهیدۀ راه ولایت و امامت حضرت زهرا سلام الله علیها با حضور مدیران کل روابط عمومی‌های ادارات استان مرکزی و طلاب حوزه‌های علمیه استان در سالن همایش‌های استانداری اراک برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مرادی دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر هدف از برگزاری همایش مذکور را در راستای دوره‌های غدیر شناسی عمومی و پاسخگویی به شبهات ولایت و امامت اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه مدیران روابط عمومی‌ها در حقیقت مدیریت کنندگان افکار عمومی در جوامع هستند از این‌رو لازم دانستیم که ابتدا این مدیران ارزشمند کشور اطلاعات و آگاهی‌های لازم را در این خصوص دریافت کنند تا بتوانیم با حمایت و پشتیبانی اصحاب رسانه استان کل جامعه هدف را پوشش بدهیم.

وی گفت انشاء‌الله به مدد مولای متقیان این همایش فردا یکشنبه (۷ بهمن ماه) از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha