• شنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99101309256
  • خبرنگار : 71451

برقراری بیش از ۱۸ هزار ارتباط تلفنی با ایثارگران استان کرمانشاه

برقراری بیش از ۱۸ هزار ارتباط تلفنی با ایثارگران استان کرمانشاه

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به برقراری ۱۸ هزار تماس تلفنی با جامعه ایثارگری گفت: کارشناسان مرکز مشاوره می‌توانند با نگاه دقیق به قوانین و مقررات اداری بسیاری از مسائل و مشکلات خانواده‌های شاهد و ایثارگر و خادمان شهدا را پیگیری و در حل آن بکوشند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام هادی عسگری در سومین نشست کمیته تخصصی مرکز مشاوره بنیاد استان کرمانشاه با قدردانی از زحمات و تلاش‌های حوزه مددکاری بویژه بخش مشاوره بیان کرد: روند روبه رشدی که امروز در مرکز مشاوره احساس می‌شود حکایت از فعالیت مطلوب، منسجم و هدفمند این مرکز داشته و امید است با تلاش بیشتر همکاران این مرکز بخش اعظمی از مسائل و مشکلات پیش روی جامعه ایثارگری مرتفع شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به  برقراری ۱۸ هزار تماس تلفنی با جامعه ایثارگری و برگزاری بیش از یک هزار و ۲۰۰ جلسه مشاوره‌ای گفت: کارشناسان مرکز مشاوره می‌توانند با به کارگیری روش‌های عالمانه و نگاه دقیق به قوانین و مقررات اداری بسیاری از مسائل و مشکلات خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر و خادمان شهدا را پیگیری و در حل آن بکوشند.

حجت‌الاسلام عسگری بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر مراکز مشاوره وابسته به ادارات سطح استان را از مهمترین راهکارها در این زمینه برشمرد و خاطرنشان کرد: شناسایی امکانات دیگر دستگاه‌ها و تعامل دوسویه با آنان به خوبی می‌تواند کار ما را آسان‌تر کرده و اهداف سازمانی را به بهترین وجه محقق سازد.

وی خوب گوش دادن و سپس راهنمایی کردن را از مهمترین وظایف مشاوران بنیاد عنوان کرد و افزود: چنانچه در انجام امور نظم و انضباط را سرلوحه کار خود قرار داده و بر مفاد قوانین و مقررات هم تسلط و شناخت دقیق داشته باشیم به یقین بسیاری از مشکلات جامعه ایثارگری به طور ریشه‌ای حل شده و کارهای این یادگاران ایثار و شهادت سامان خواهد گرفت.

حجت الاسلام عسگری اولویت کار مرکز مشاوره را ارتباط مستمر و مؤثر با خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر دانست و گفت: حوزه مددکاری و مشاوره با هم‌پوشانی و تشریک‌مساعی مشکلات بخش‌های مختلف بنیاد را مورد توجه قرار داده و با جدیت در رفع این مسائل تلاش کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha