• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 93082110909
  • خبرنگار : 71410

/با ایسنا در نمایشگاه بیستم/

مدیرکل دفتر موسیقی: ارکسترها به جشنواره فجر می‌رسند!

مدیرکل دفتر موسیقی: ارکسترها به جشنواره فجر می‌رسند!

پیروز ارجمند گفت: قطعا ارکسترهای دولتی ایران در سی‌امین جشنواره‌ی موسیقی فجر اجرا خواهند داشت و ما در این راستا تلاش خواهیم کرد.

پیروز ارجمند گفت: قطعا ارکسترهای دولتی ایران در سی‌امین جشنواره‌ی موسیقی فجر اجرا خواهند داشت و ما در این راستا تلاش خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با حضور در غرفه‌ی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، اظهار کرد: ارکسترها در واقع متعلق به دفتر موسیقی هستند و مالکیت ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی از دفتر موسیقی سلب نخواهد شد.

او ادامه داد: مدیریت اجرایی ارکسترها به بنیاد رودکی واگذار شده است، اما تصمیم‌ها را مدیرکل دفتر موسیقی می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مدیر دفتر موسیقی عضو شورای ارکستر خواهد بود.

او درباره‌ی طلب نوازندگان سابق ارکستر سمفونیک نیز گفت: بدهی‌ها به نوازندگان پرداخت شده است و اگر کسی در زمینه‌ی بدهی‌ها اعتراضی داشته باشد می‌تواند به دفتر موسیقی مراجعه کند. ما این ادعاها را می‌شنویم و به حق و حقوق نوازندگان رسیدگی خواهیم کرد.

ارجمند در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با خبرنگار ایسنا، از عرضه‌ی اثر جدیدش پس از ماه صفر خبر داد و گفت: بعد از این‌که در وزارت ارشاد مسوولیت گرفتم، کارهایم محدود شد. اثر جدیدم نیز کاری با همکاری علیرضا وکیلی‌منش، از خوانندگان جوان در حوزه‌ی سنتی است که با ارکستر موسیقی ملی ضبط شده و اشعار آن از مولانا، هوشنگ ابتهاج، محمدرضا رحمانی و حسین منزوی است.

وی از چاپ کتاب‌های جدیدش نیز خبر داد و افزود: منتظر هستم مسوولان وزارت ارشاد فرصتی به من بدهند تا کتاب‌های آماده‌ی چاپ خود را منتشر کنم. تقریبا از کار دانشگاهیم باز مانده‌ام، چون روزهای شلوغی را پشت سر می‌گذارم.

ارجمند درباره‌ی حضورش در نمایشگاه «ومکس» توضیح داد: این نمایشگاه، یکی از نمایشگاه‌های معتبر شرکت‌های گروه موسیقی در دنیا است که در اسپانیا برگزار شد؛ اما متأسفانه امسال هیچ ناشری از ایران در آن شرکت نکرد. من در آن نمایشگاه، با گروه‌های موسیقی دیدار کردم، اما چیزی که در آنجا به چشم می‌آمد، این بود که هیچ‌کسی در آنجا نبود که جشنواره‌ی بین‌المللی فجر را بشناسد. وقتی من به سابقه‌ی 30 ساله‌ی جشنواره فجر اشاره کردم، می‌گفتند که این جشنواره یکی از قدیمی‌ترین جشنواره‌های دنیا است.

این موسیقی‌دان با اشاره به این‌که دولت جمهوری آذربایجان در جشنواره‌ی «ومکس» غرفه‌ی خوبی داشت، اظهار کرد: این غرفه در اختیار ناشران بود و کاملا محسوس بود که دولت جمهوری آذربایجان در زمینه‌ی معرفی فرهنگ خود کار می‌کند، نه‌تنها در زمینه‌ی موسیقی، بلکه در زمینه‌ی گردشگری هم کار می‌کرد.

ارجمند نکته‌ی جالب توجه در نمایشگاه «ومکس» را در برگزاری کنسرت‌هایی در حاشیه‌ی این نمایشگاه دانست که در آن‌ها از ساز‌های ایرانی استفاده شده بود‌ و افزود: برخی سازهای ایرانی مانند تنبک و دف، راه جهانی شدن را طی کرده‌اند.

او توجه زیاد به ساز عود را در جشنواره‌ی «ومکس» یکی دیگر از نکاتی جالب توجه در این جشنواره دانست و به خبرنگار ایسنا گفت: خوشبختانه تعداد زیادی از هنرمندان جوان ما در خارج از ایران، موسیقی ایرانی را معرفی می‌کنند. تقریبا شاید 10 آلبوم صوتی را در جشنواره‌ی «ومکس» هدیه گرفتم که نوازندگان آن ایرانی بودند. این اتفاق خوب را باید به فال نیک بگیریم و یک حرکت جدید را برای معرفی موسیقی ایران در عرصه‌ی جهانی شروع کنیم.

ارجمند همچنین به آماده شدن ایران برای فستیوال «میدم» که در فرانسه برگزار خواهد شد، اشاره و اضافه کرد: امیدواریم در این جشنواره حضور پررنگ‌تری داشته باشیم، خصوصا این‌که در فستیوال «میدم» قدرت دولت‌ها در معرفی موسیقی بیشتر نمود خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha