• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۷ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97101809925
  • منبع : نمایندگی قم

آیت‌الله حسینی بوشهری:مسئولان در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند

آیت‌الله حسینی بوشهری:مسئولان در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: مسئولان و مدیران در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری ظهر امروز در سومین جلسه شورای اقامه نماز استان قم در سالن جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: خوشبختانه استان قم در ترویج فرهنگ نماز و اجرای برنامه هایی در رابطه با اقامه نماز پیشگام بوده است.

عضو خبرگان رهبری افزود:باید برنامه های راهبردی در خصوص ترویج نماز را از قم آغاز کرد و آن را بسط و گسترش داد و قم به عنوان الگو در فرهنگ نماز وارد عرصه شود.

وی تصریح کرد: نماز یکی از ارکان دین و از فریضه های الهی است و امروز با توجه به گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید در جهت ترویج فرهنگ نماز سرمایه گذاری کرد و جوانان را به سمت و سوی نماز سوق داد.

آیت الله حسینی بوشهری بیان کرد: در واقع همه ارگان ها و نهادها و حوزه های علمیه باید در ترویج نماز سرمایه گذاری کنند چرا که نماز حق والایی بر گردن ما دارد و دارای آثار و برکات زیادی است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ کس نباید در مورد اقامه نماز در جامعه و در بین جوانان کوتاهی کند؛ در این خصوص مسئولان و مدیران نیز در ترویج فرهنگ نماز، احساس مسئولیت کنند.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه عنوان کرد: دولت باید در نظام جمهوری اسلامی پذیرای مسئولیت در قبال ترویج فرهنگ نماز باشد.

وی گفت: برگزاری چنین جلساتی موجب هم افزایی مسئولان در ارتباط با اقامه نماز و ترویج این فرهنگ با ارزش می شود.  

جذب جوانان به سمت نماز نیاز به فرهنگ‌سازی و آسیب‌شناسی دارد

بهرام سرمست استاندار قم نیز گفت: جذب جوانان به سمت اقامه نماز، نیاز به فرهنگ سازی و آسیب شناسی دارد و  هر یک از ارگان ها و نهادها رسالتی مهم در ترویج فرهنگ نماز دارند. اگر مسئولیت هر نهاد و ارگانی در ارتباط با اقامه نماز به خوبی احصاء شود می‌توان فرهنگ نماز را در جامعه توسعه داد.  جذب جوانان به سمت اقامه نماز، نیاز به فرهنگ سازی و آسیب شناسی دارد و در این باره باید برنامه ریزی شود.

سرمست بیان کرد: علاوه بر الگوسازی و فرهنگ سازی نماز در بین جوانان لازم است موانع اقامه نماز نیز مورد بررسی قرار گیرد،  زیباسازی نمازخانه‌ها و تجهیز این فضاها می‌تواند جامعه را به سمت اقامه نماز تشویق کند همچنین برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی نقش مهمی در آشنایی جامعه با فرهنگ نماز دارد.

استاندار قم گفت: مساله اقامه نماز دارای اهمیت زیادی است و باید هر یک از دستگاه‌های اجرایی و ارگان ها به این مقوله توجه داشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه قم در زمینه اقامه نماز و توجه به فرهنگ نمازخوانی سرآمد است و می تواند در بسیاری از برنامه ها در حوزه نماز الگو باشد.

سرمست بیان کرد: برگزاری جلسات در مورد نماز و پیگیری مصوبات می‌تواند اثر بخش باشد بنده با وجود مشغله در این جلسات حضور پیدا می کنم چرا که فرهنگ ترویج نماز اهمیت ویژه ای دارد و باید با انسجام مدیران و مسئولان مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در گسترش فرهنگ نماز باید با شیوه های غیر مستقیم و استفاده از ابزار هنر و برنامه‌های فرهنگی وارد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha