• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99051511317
  • خبرنگار : 71461

در گفت وگو با حجت الاسلام خاموشی عنوان شد:

جهاددانشگاهی؛۴۰ سال تاثیرگذاری و جریان‌سازی

جهاددانشگاهی؛۴۰ سال تاثیرگذاری و جریان‌سازی

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه جهاد دانشگاهی، امروز به عنوان پلی میان دانشگاه‌ها و بخش‌های کاربردی و کارکردی آن علوم در متن جامعه نقش ایفا می‌کند و به ‌نوعی نقش حلقه واسط را در این فرایند دارد گفت: با گذشت بیش از چهار دهه و ورود به گام دوم انقلاب شاهدیم که نیازهای استراتژیک کشور بسیار متفاوت‌تر و پیچیده‌تر از همه‌ ۴۰ سال گذشته شده است. بالطبع، تشخیص و شناسایی این نیازهای جدید یک هنر است که دیدی واقع‌بینانه و متعهدانه و کارشناسانه را می‌طلبد. جهاد دانشگاهی در چهار دهه گذشته نشان داده که این ظرفیت را دارا است.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی- رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- در گفت وگو با ایسنا، به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جهاددانشگاهی به عنوان نهادی پیشرو در رصد و شناسایی نیازهای استراتژیک کشور و اقدام برای رفع نیازها چه نقشی داشته است؟ اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از همان ابتدای انقلاب برای شناسایی و رفع نیازهای استراتژیک کشور به فرمان امام راحل(ره) به وجود آمد و با همه‌ تغییرات به وجود آمده در ساختار مدیریتی و اجرایی آن، این وظیفه‌ اساسی را دنبال کرده است.

وی گفت: اما امروز که با گذشت بیش از چهار دهه و ورود به گام دوم انقلاب شاهدیم که نیازهای استراتژیک کشور بسیار متفاوت‌تر و پیچیده‌تر از همه‌ ۴۰ سال گذشته شده است. امروز کشور در همه حوزه‌های علوم انسانی و علوم تجربی، صنعت، پژوهش، آموزش و ارتباطات و رسانه، نیازهای استراتژیک جدیدی پیدا کرده است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: بالطبع، تشخیص و شناسایی این نیازهای جدید یک هنر است که دیدی واقع‌بینانه و متعهدانه و کارشناسانه را می‌طلبد. جهاد دانشگاهی در چهار دهه گذشته نشان داده که این ظرفیت را داراست و از این نهاد انقلابی انتظاری جز این نمی‌رود که در مرحله‌ حساس فعلی نیز ان شاءالله در شناسایی و رفع این نیازها عملکرد موفقی داشته باشد.

خاموشی در خصوص اینکه جهاددانشگاهی در طول این ۴۰ سال  در کادرسازی و تربیت نیروی کارآمد و متعهد تا چه اندازه موفق بوده است؟ تاکید کرد:طبعاً یکی از مهمترین سرمایه‌های جهاد دانشگاهی در این مسیر، نیروی انسانی کارآمد و متعهدی است که در چهار دهه‌ گذشته تبدیل به کادر مجرب و کارآمدی شده است و از این پس نیز بازوی قدرتمند گام‌های رو به جلوی این نهاد انقلابی خواهد بود.

جهاددانشگاهی، ۴۰ سال تاثیرگذاری و جریان‌سازی 

وی در مورد فعالیت جهاد دانشگاهی در 40 سال گذشته گفت: جهاد دانشگاهی، امروز به عنوان پلی میان دانشگاه‌ها و بخش‌های کاربردی و کارکردی آن علوم در متن جامعه نقش ایفا می‌کند و به ‌نوعی نقش حلقه واسط را در این فرایند دارد. حضور در پژوهش‌های بنیادین رشته‌های علمی مختلف اعم از علوم انسانی، علوم تجربی، و فناوری‌های پیشرفته نوین و همچنین ارائه خدمات تخصصی فراگیر در سراسر کشور در کنار دستاوردهای شاخص علمی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نشان می‌دهد که این مجموعه جهادی در طول این 40 ‌سال، با همه‌ فراز و فرودها، در عرصه‌های مختلف دست به جریان‌سازی زده و حضور و نقش مؤثری داشته است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه درباره اینکه جهاددانشگاهی، از خدمات تخصصی فراگیر در سراسر کشور تا دستاوردهای شاخص در عرصه ملی و بین‌المللی چگونه عمل کرده است؟ خاطرنشان کرد: بی‌تردید، همه این‌ها نشان می‌دهد که با وجود موانع و محدودیت‌های فراوان، به‌ویژه دشمنی‌ها و تحریم‌های ظالمانه و استکباری دنیای غرب، در این مدت گام‌های مهم و بزرگی در جهاد دانشگاهی در مسیر پیشرفت کشور برداشته شده است، ولی با جایگاهی که امروز این نهاد انقلابی به دست آورده و با تجربیاتی که تاکنون اندوخته است و نظر به آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب آمده، انتظارات بیشتر و فراتری از این مجموعه‌ انقلابی می‌رود که در انطباق منویات رهبر معظم انقلاب با حرکت رشد و پیشرفت علمی کشور کوشش و همت مضاعف کند. از خداوند متعال برای این نهاد علمی و جهادی و انقلابی آرزوی توفیق دارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha