به گزارش ایسنا، محمود ضیایی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی و اجرایی این نشست ـ گفت: توسعه گردشگری به عنوان یکی از محورهای پیشبرد سیاستهای "اقتصاد مقاومتی دولت" شناخته شده است. آنچه گردشگران داخلی و خارجی را جذب یک مقصد میکند، قبل از هر چیز، تنوع و اصالت جاذبههای طبیعی و فرهنگیِ آن است، از این رو حفظ و ارتقاء میراث کهن فرهنگی و طبیعی کشورمان نه تنها تضمینکننده تامین نیازهای نسلهای آتی است، بلکه برای استمرار بخشیدن به جریانات گردشگری امری ضروری و انکارناپذیر به شمار میآید.
وی ادامه داد: فرانسه در جذب گردشگران بینالمللی جزو نخستین کشورهای پیشرو است، استفاده از تجارب این کشور میتواند به انتقال رویکردها و تجربههای نوین مدیریتی در زمینه بهرهبرداری پایدار از میراث غنی تاریخی و فرهنگی کشورمان کمک کند. به همین دلیل در این نشست علاوهبر حضور صاحبنظران داخلی از پروفسور فلیپ بشیمون، استاد دانشگاه آونیون فرانسه برای همفکری و تبادل نظر دعوت شده است.
این استاد گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امیدواریم دستاوردهای این نشست که در چارچوب همکاری های بین المللی علمی و آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی صورت می گیرد ضمن بسط دانش نظری در حوزه حفظ، احیاء و ارتقاء میراث تاریخی و فرهنگی کشورمان، به انتقال تجارب موفق و دستاوردهای کشور فرانسه به دانشجویان، مدیران و صاحبان کسب و کارهای گردشگری در جمهوری اسلامی ایران کمک کند.
نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود که حضور برای علاقه مندان آزاد است.
انتهای پیام
نظرات