• پنجشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400011909379
  • خبرنگار : 90111

کونسیسائو: بهتر از چلسی بودیم

کونسیسائو: بهتر از چلسی بودیم

سرمربی پورتو تیمش را مستحق شکست برابر چلسی نمی داند و براین باور است که آنها بدشانس بودند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، در ادامه دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، پورتو با وجود آنکه بازی خوبی را برابر چلسی به نمایش گذاشت اما با دو گل شکست خورد.

سرجیو کونسیسائو بعد از بازی گفت: این نتیجه بسیار تلخ و دور از انتظار بود. ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و فرصت های زیادی هم برای گلزنی داشتیم اما این چلسی بود که گل زد. در فوتبال مهم گل زدن است نه بازی خوب.

او ادامه داد: ما هم در دفاع خوب بودیم و هم در کارهای هجومی فرصت های زیادی را خلق کردیم. می توانستیم نتیجه ای متفاوت را رقم بزنیم. متاسفانه توپ های ما به گل تبدیل نشدند تا این نتیجه دور از انتظار به دست آید. درست است که با دو گل شکست خوردیم اما هنوز چیزی تمام نشده و بازی برگشت هم باقی مانده است.

سرمربی پورتو در پایان گفت: ما به خود ایمان داریم. نقاط ضعف و قوت چلسی را به خوبی می دانیم. چلسی حتی نیمکت نشینان بسیار خوبی هم دارد. آنها تیمی متفاوت هستند با این حال ما تیم برتر میدان بودیم.امیدوارم که در بازی برگشت جبران کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha