• جمعه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400020301546
  • خبرنگار : 71460

فینال جام حذفی آلمان بدون تماشاگر در برلین

فینال جام حذفی آلمان بدون تماشاگر در برلین

اتحادیه فوتبال آلمان اعلام کرد که دیدار نهایی جام حذفی این کشور بدون حضور تماشاگر در ورزشگاه المپیک برلین برگزار می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیلد، اتحادیه فوتبال آلمان اعلام کرد فینال جام حذفی این کشور در تاریخ ۲۳ اردیبهشت در ورزشگاه المپیک برلین و بدون حضور تماشاگر برگزار می شود. 

اتحادیه فوتبال آلمان روز جمعه اعلام کرد، با توجه به  شیوع ویروس کرونا، ورود تماشاگران برای دیدار فینال در تاریخ ۲۳ اردیبهشت در ورزشگاه المپیک برلین امکان پذیر نیست. بنابراین همانند بوندس لیگا این دیدار نیز بدون حضور تماشاگر برگزار می شود. 

این در حالی است که در انگلیس تصمیم گرفته شده است که بازی فینال جام حذفی و جام اتحادیه با حضور محدود و کنترل شده تماشاگران برگزار شود. 

نیمه نهایی رقابت های فعلی قرار است هفته آینده برگزار شود. وردربرمن میزبان لایپزیگ  خواهد بود و در دیگر دیدار بوروسیا دورتموند از هولشتاین کیل تیم دسته دومی استقبال می کند.

مدافع عنوان قهرمانی بایرن مونیخ حذف زود هنگامی داشت.

در فینال سال گذشته، تیم بایرن مونیخ توانست بایر لورکوزن را با نتیجه ۴-۲ شکست دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha