• جمعه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400021711474
  • خبرنگار : 50403

شهردار تبریز:

تا روز آزادی قدس شریف پای کار خواهیم بود

تا روز آزادی قدس شریف پای کار خواهیم بود

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: تا روز آزادی قدس شریف پای کار خواهیم بود و شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا را سر خواهیم داد.

ایرج شهین باهر در حاشیه تجمع تعدادی از مردم تبریز به مناسبت گرامیداشت روز قدس در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال نیز مانند هر سال بر اساس نام‌گذاری این روز توسط امام‌خمینی (ره) و این‌که هیچ‌گاه نباید فراموش کنیم که خاک اسلام به دست صهیونیست‌ها افتاده‌است، حاضر شده ایم.

وی ادامه داد: مسلمانان باید تا روزی‌که این خاک از دست دشمنان اسلام آزاد نشده‌است  یک‌صدا و متحد در کنار هم قرار بگیرند.

شهردار تبریز تاکید کرد: امروز علی‌رغم این‌که بحث کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشت، برای این‌که این صدا خاموش نشود و دشمن تصور نکند که ما سست شده‌ایم، با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در این مکان حضور یافتیم تا به جهانیان ثابت کنیم تا روز آخر در کنار مردم مظلوم فلسطین قرار داریم و تا آزادی قدس شریف شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا را تکرار خواهیم کرد و در مکتب شهید سلیمانی پای‌کار خواهیم بود تا شاهد آزادی خاک مسلمانان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha