• یکشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400022618314
  • خبرنگار : 71424

صالحی امیری: توسعه ورزش همگانی و قهرمانی از آموزش و پرورش آغاز می شود

 صالحی امیری: توسعه ورزش همگانی و قهرمانی از آموزش و پرورش آغاز می شود

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به کارکرد ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: توسعه ورزش قهرمانی و همگانی از آموزش و پرورش آغاز می شود و نقطه استعدادیابی برای ورزش قهرمانی و نقطه آغاز برای ورزش همگانی و آموزش تخصصی در همه حوزه های ورزش است.

به گزارش ایسنا، سید رضا صالحی امیری در مراسم اختتامیه طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان(کوچ)، با بیان اینکه قبل از هرچیزی باید انصاف داشته باشیم، ضمن اینکه چالش ها و مشکلات را انکار نمی کنیم ولی باور داریم که دولت در شرایط سخت تحریم، تورم، گرانی، بیکاری و کرونا تلاش های اساسی انجام داده است، گفت: وزارت آموزش و پرورش در مسیر تحقق توسعه قرار گرفته و اجرای طرح کوچ و موفقیت آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی و سلامت نشان از کارآمدی ساختار دارد.

وی افزود: مدیریت و مهار کرونا با همه چالش ها و مشکلات خارجی و داخلی و طرح ملی واکسیناسیون از دستاوردهای دولت است. ورزش ایران نیز با محوریت وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، پارالمپیک، فدراسیون ها و استان ها در مسیر جهش و تحول قرار گرفته و در سال 1400 قهرمانان ما در عرصه های بین المللی کام مردم را شیرین خواهند کرد.

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه گرچه تحریم های ظالمانه سرعت تحولات را کند کرد، اما قطار توسعه در مسیرخود به سمت مقصد در حال حرکت است گفت: از این منظر آموزش و پرورش در نظام اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایران به مثابه یک نهاد، کارکرد فراتر از یک وزارتخانه را دارد. وزارتخانه ها مسئولیت یک یا چند ماموریت خاص را دارند، اما آموزش و پرورش مسئولیت تمام نهادهای موجود در سطح ملی را دارد.

وی افزود: این نهاد هم کارکرد آموزشی دارد و هم کارکرد انسانی و تربیت انسان هایی در تراز تمدن ایران زمین را برعهده دارد. این نهاد کارکرد اجتماعی دارد و تربیت فرزندان با اهداف متعالی یعنی سازگاری اجتماعی، کار جمعی، گفت وگو، انسجام اجتماعی، همدلی و همنوایی، زیست مسالمت آمیز و تحمل و مدارا از کارکردهای اجتماعی است. همچنین فهم و قدرت تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی، تمرین فعالیت سیاسی، گفت وگوی سیاسی، مدارای سیاسی از کارکردهای آموزش و پرورش در عرصه سیاسی است.

صالحی امیری با بیان اینکه آموزش و پرورش کارکرد ورزشی هم دارد اظهار کرد: توسعه ورزش قهرمانی و همگانی از آموزش و پرورش آغاز می شود. نقطه استعدادیابی برای ورزش قهرمانی  و نقطه آغاز برای ورزش همگانی و آموزش تخصصی در همه حوزه های ورزش است. از همه مهمتر آموزش و پرورش کارکرد فرهنگی دارد؛ شخصیت سازی، هویت سازی، الگو دهی سبک زندگی، درک ارزش ها و اخلاقیات، شناخت فرهنگ و تمدن زبان فارسی و معرفت جویی از کارکردهای فرهنگی این نهاد است.

وی افزود: آموزش و پرورش کارکرد اقتصادی نیز دارد و الگوی مصرف، سبک زندگی، پرهیز از اسراف و  داشتن سلامت اقتصادی از کارکردهای اقتصادی است و در نهایت آموزش و پرورش نهاد سوادآموزی در ایران زمین است؛ سواد خلاقیت، پرسشگری، صبوری، گفت وگو، مشارکت جویی، سواد فرهنگی، سیاسی.  آموزش و پرورش نهاد مهارت آموزی است؛ مهارت کارجمعی، نوشتن، انتقادگری و انتقاد پذیری، ورزش، تغذیه سالم، تفکر، صبوری و کار با فضای مجازی.

رئیس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: آموزش و پرورش هم ریل توسعه است هم ماشین توسعه و هم هدف توسعه است. وضعیت امروز کشور ما محصول عملکرد آموزش و پرورش در دهه های گذشته است و عملکرد امروز آموزش و پرورش آینده کشور را رقم خواهد زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۶ ۱۴:۳۵

این استعدادیابی که میشه باید سالی ده تا مسابقه شرکت کنه کو اعزام؟ استعدادیابی خالی که منم بلدم. بازی‌های جهانی دانش آموزان زیر 15 سال صربستان شهریور، زیر 18 سال مهرماه چین. خبری از اعزام هست یا فقط شعاره؟