• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1400022718617
  • منبع : مطبوعات

درخواست طلاق به خاطر افشای یک دوستی قدیمی

درخواست طلاق به خاطر افشای یک دوستی قدیمی

هنوز ۶ ماه بیشتر از تاریخ ازدواج سامان و مرجان نگذشته بود که عشق تازه‌داماد به نفرتی عجیب تبدیل شد و کارشان را به‌ دادگاه خانواده کشاند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایران» در ادامه نوشت: مرجان با ناراحتی روی صندلی راهروی طبقه اول دادگاه نشسته بود و همسرش نیز آن سوتر نشسته و زیر لب غرولند می‌کرد. هرازگاهی هم با خشم و نفرت نگاهی به مرجان می‌کرد و به سرعت صورتش را برمی‌گرداند.

بعد از نزدیک به نیم ساعت منشی دادگاه زوج جوان را به داخل شعبه هدایت کرد.

سامان به سرعت وارد اتاق شد و بعد از سلامی خشک به قاضی پرونده که مرد میانسالی بود، گفت: من دیگر نمی‌توانم با این زن زیر یک سقف زندگی کنم.

قاضی نگاهی به سامان کرد و بعد به مرجان گفت خانم بنشینید و بعد از چند لحظه از سامان خواست تا ماجرا را تعریف کند.

سامان گفت: جناب قاضی در جشن تولد یکی از دوستانم مرجان را دیدم و در همان نگاه اول عاشقش شدم. او در ظاهر خیلی مؤدب و موجه بود و می‌خواستم با او بیشتر آشنا شوم به همین خاطر از همسر دوستم خواستم تا مقدمات آشنایی ما را فراهم کند. بالاخره با هم دوست شدیم و چند ماهی هم با هم معاشرت کردیم و احساس کردم مرجان همان دختر ایده‌آلی است که می‌خواستم. سپس خیلی زود به او پیشنهاد ازدواج دادم و او هم قبول کرد. بعد از برگزاری مراسم نامزدی و عقد در نهایت ۶ ماه پیش ازدواج کردیم. زندگی‌مان خیلی خوب بود و احساس خوشبختی می‌کردم تا اینکه چند هفته پیش عکسی برایم ارسال شد که در آن مرجان در کنار پسر جوانی نشسته بود و معلوم بود که ارتباطشان خیلی صمیمی‌تر از دو دوست معمولی است. آنقدر شوکه شدم که نمی‌دانستم چه کاری انجام دهم. تصور اینکه او به من خیانت کرده باشد دیوانه‌ام کرد.

در این لحظه مرجان که بغض کرده بود حرف‌های سامان را قطع کرد و گفت: من خیانت نکردم. آن عکس مال چند سال قبل بوده. وقتی من در اواخر دوران دبیرستان بودم با پسری آشنا شدم و قصد ازدواج داشتیم اما بنا به دلایلی رابطه‌مان بهم خورد. این موضوع مهمی نبود که بخواهم ذهن تو را خراب کنم.

سامان گفت: اما من قبل از ازدواج سؤال کردم که آیا قبل از من با کسی دوست بودی یا رابطه‌ای داشتی که با صراحت و قاطعیت گفتی نه. اگر همان موقع ماجرا را برایم می‌گفتی اشکالی نداشت اما حالا فکر می‌کنم به من دروغ گفتی و خیانت کردی و ممکن است دروغ‌های دیگری هم گفته باشی.

مرجان جواب داد: من هیچ خیانتی نکردم. مگر خودت قبل از اینکه با من آشنا شوی با کسی دوست نبودی؟ مگر به من گفتی؟

سامان چند لحظه‌ای مکث کرد و گفت: از من نپرسیدی که برایت بگویم. اگر می‌پرسیدی مطمئن باش که حتماً برایت تعریف می‌کردم اما من از تو پرسیدم، تو گفتی نه و من فکر می‌کردم تو با هیچ کسی در گذشته ارتباط عاطفی نداشتی اما انگار خیلی اشتباه می‌کردم.

مرجان ناگهان فریادی از روی عصبانیت کشید و گفت: چرا به من تهمت می‌زنی؟ جناب قاضی من نمی‌توانم با مردی که یک بیمار روانی است و به من تهمت و افترا می‌زند زیر یک سقف زندگی کنم. لطفاً حکم طلاق ما را صادر کنید.

قاضی زوج را به آرامش دعوت کرد و گفت: همان طوری که ازدواج کردن به همین آسانی نیست، صدور حکم طلاق هم آسان نیست و من باید تشخیص بدهم که راه دیگری برای شما نمانده است. شما دو نفر هنوز وارد دهه سوم زندگی‌تان نشده‌اید و کمی خام هستید. باید قدری واقع‌بین باشید و ببینید که آیا به واقع خطایی صورت گرفته یا سوء‌تفاهم ایجاد شده است. به همین خاطر ابتدا شما را به کلاس‌های مشاوره ارجاع می‌دهم و بعد از اینکه از شعبه خارج شدید با بزرگ‌ترهای شما صحبت می‌کنم. به نظرم شما قدری عجولانه تصمیم گرفتید و کمی فرصت و تأمل می‌تواند موجب تداوم زندگی‌تان شود.

امیرحسین صفدری - کارشناس حوزه خانواده

اولین و مهم‌ترین اصل در زندگی مشترک صداقت و اعتماد است. متأسفانه این زوج جوان به علت پنهان‌کردن گذشته خود حالا دچار وسواس فکری شده‌اند. موضوع روابط گذشته افراد تا حد زیادی یک مسأله شخصی است که البته ممکن است برای برخی افراد اهمیت زیادی داشته باشد و در مقابل هم بعضی از افراد به آن اهمیتی ندهند. به‌همین خاطر بهتر است زوجین در بدو آشنایی همه مسائل مربوط به خودشان را مطرح و به یک توافق برسند تا در آینده با افشای موضوعی، خدشه‌ای به زندگی‌شان وارد نشود. با این حال اگر این زوج جوان گذشته را فراموش کنند و به هم فرصت دوباره بدهند می‌توانند با فکرکردن به آینده از این بحران عبور کنند و زندگی خوبی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۷ ۱۳:۴۱

ممنون عالی

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۷ ۲۳:۱۵

به هر حال دروغ دروغه و گذشتن ازش سخته اونم این مسئله که ذهن رو درگیر می کنه

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۰:۰۰

ایناهمش ادا بازیه من خودم بعد ازدواج متوجه گندای شوهرم شدم درحالی که خودشو الهه پاکی بهم معرفی کرده بود بیخیال شدم ادامه دادم باهاش

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۲:۰۸

سلام ببخشین یه سئوال داشتم !!اگر در زمان دوستی همه مسائل خود را به پسره بگیم و صادقانه باشیم ولی بعد از گرفتن دختره ازدواج کردن پسره دختره رو اذیت کنه که با فلانی دوست بودی و .... حکم قاضی به این مسئله چی هست چون پسره قبلا قبول کرده؟

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۲:۵۶

همه از دروغ مینالند اونی عکس را فرستاد میخواست زندگی این دوتا راخراب کند بعد دختر هم نباید به راحتی باهر کسی دوست شود ورابطه پیدا کند همین فضای مجازی بیشتر زدگیها را خراب کرد وگرنه قبلا نه گوشی بود نه جنین خرابکاریهایی

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۶:۱۳

این اقا یکم ارامتر بشه وفکر کنه چه کسی عکس فرستاده ودلیل این کار چی بوده ایا حسادتت نبوده؟

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۷:۳۱

شوهر منم همینجوری بدبین و شکاک نمیددنم چیکار کنم دیگه دارم به اخر خط میرسم

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۷:۴۲

جوان اینقدر خام نباش. زندگی خودت واین دختر خانم رو خراب نکن. مهم حال امروز افراد هست. می دونم دوستش داری.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۰۹:۲۹

دقیقاً همینطوره باید بدون عجله تصمیم بگیرن عجله کار شیطونه

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۱:۰۹

در این داستان حق کامل با سامان پسر است ولی بعضی مواقع برعکس هم بوده حق با دختر هم بوده

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۱:۱۴

اصلاً این چه ربطی به ما داشت چرااینقدچرپ وپرت چاپ میکنید

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۱:۳۱

همه آدمها یه گذشته ای دارن.مهم حال و آینده س. دوران مجردی تعهدی برای دوران متاهلی نداره. واقعا اگه عاشق کسی باشیم،باید به گذشته آدمها چشم ببندیم. وگرنه تا آخر عمر بدبینیم به همه.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۳:۱۹

دوستی پسر بادختر چه معنی داره عاقبتش همین سوظنهاست عشق بعداز ازدواج بهترینشه

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۴:۰۷

هر آدمی ی گذشته ای داره مهم اینه ک بعد تو مرجان با هیچ مردی نبوده و هیچ دروغ و خیانتی نکرده بهم دیگه فرصت بدین گذشته هیچ ارزشی ندارد ک بخواین زندگیتون خراب کنید امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیرید

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۶:۳۱

سلام گذشته همونطور که از اسمش پیداست گذشته چرا من باید الان در گذشته ام زندگی کنم وگذشته ام روی زندگی من سایه بندازه ودینده ام رو خراب کنه‌ مخفی نگه داشتن گذشته تا انجا که به شخص مربوط میشه گفتن نداره

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۶:۵۱

به نظر من یکبار ح در زندگی بی اطمینانی و کدورت پیش بیاد هرگز زوج در کنار هم احساس خوشبختی‌ نمی‌کنند و همیشه با حس پنهان کاری و شک و خیانت در عذاب هستن

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۷:۱۰

اون عوضی ک عکس فرستاد موجود آشغالی وحسودی بود.ی روزی تاوان این زوج رو پس میدهد.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۸:۲۹

کسی که دروغ میگه قابل اعتماد نیست و نخواهد بود از کجا معلوم بازم تکرار بشه

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۱۰:۱۷

دقیقا

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۲۰:۴۵

گذشته ها گذشته ...گذشتع هرکس به خودش مربوطه

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۳۱ ۲۰:۴۸

قبل ازازدواج چشمانتان راکاملاًبازکنید پس ازازدواج چشمانتان راببندید.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۳۰ ۰۱:۲۳

شاید اون دختر خانوم اونقد دوست داشته که نمیخواسته یا میترسید با زدن چنین حرفایی از دستت بده ...بهتر تصمیم بگیرین گذشته ها گذشته

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۳۰ ۰۱:۵۵

به نظر من باید ببینن چه کسی اون عکس رو فرستاده . آیا اون شخص آدم مورد اطمینان بوده . الکی زندگی خودتون رو خراب نکنید . مخصوصا اینکه عاشق هم باشید .

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۳۰ ۰۲:۴۷

نکته جالب اینه که خانوما همیشه دست پیش رو میگیرن پس نیفتن به جای اینکه از اشتباهی که کرده عذر خواهی کنه مرد رو متهم میکنه و توپ رو تو زمین شوهرش میندازه واقعا جای تعجب داره !!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۳۱ ۱۷:۲۲

گذشته هرکسی به خودش مربوطه این پسر با فکرکردن به گذشته زندگی حال خودش داره خراب میکنه اشتباه محض

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۱۰:۱۳

هرچی علم و تکنولوژی پیشرفت میکنه زندگی سخت تر به پر استرس تر میشه. الان انقدر راحت دختر پسر باهم دوست میشن و حتی راحت رابطه برقرار می‌کنند فکر اینجا رو نمی کنه و با خودشون میگن حالا نمبگبم با کسی بودیم و آخرشم میشه این

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۱۶:۵۲

خدا ادم زندگی خراب کن رو نابود کنه

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۰۶:۵۹

اولش‌ که‌ همه‌ عاشقن‌ بزار‌ یه‌ مدت‌ بگذره‌ معلوم‌ میشه. بعدش‌ هم‌ آخه‌ مردیکه‌ وقتی‌ خودت‌ قبلش‌ دوست‌ دختر‌ داشتی‌ چون‌ که‌ ازت‌ نپرسیده گناه‌ کرده.واقعا‌ اگه‌ دوسش‌ داشتی‌ بهش‌ احترام میزاشتی