• چهارشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400031913633
  • خبرنگار : 71588

دیپلمات‌های سابق اسرائیلی: آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد "آپارتاید" است

دیپلمات‌های سابق اسرائیلی: آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد "آپارتاید" است

دو دیپلمات سابق رژیم صهیونیستی آنچه مقامات تل آویو در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام می‌دهند را تبعیض نژادی (آپارتاید) توصیف کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، ایلان باروخ، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آفریقای جنوبی، نامبیا، بوتسوانا و زیمبابوه و ألون لئیل، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آفریقای جنوبی و مدیرکل سابق وزارت خارجه در مقاله‌ای تاکید کردند: ما در جریان خدمت خود در هیأت دیپلماتیک، هر دو به عنوان سفیر اسرائیل در آفریقای جنوبی فعالیت کردیم و از طریق همین موقعیت از نزدیک شاهد واقعیت تبعیض نژادی و فجایعی که رخ داد، بودیم و این اطلاعات و تجربه‌ای که در آفریقای جنوبی به دست آوردیم به ما کمک کرد تا واقعیت را در این سرزمین بفهمیم.

این دو دیپلمات سابق رژیم صهیونیستی همچنین گفتند: چنین واقعیتی که ما خودمان در آفریقای جنوبی شاهد آن بودیم، تبعیض نژادی است و وقت آن رسیده که جهانیان متوجه شوند آنچه را که ما ده‌ها سال پیش در آفریقای جنوبی دیدیم همان چیزی است که در اراضی فلسطینی نیز رخ داده است.

آنها در ادامه اذعان کردند: بیش از نیم قرن است که اسرائیل با یک سیستم حقوقی در دو سطح بر اراضی فلسطینی حاکم است و شهرک نشینان اسرائیلی طبق قانون مدنی اسرائیل در همان قطعه زمین در کرانه باختری زندگی می‌کنند، در حالی که فلسطینیان طبق قوانین نظامی زندگی می‌کنند و این امر یک نابرابری محسوب می‌شود.

آنها خاطرنشان کردند، دیده‌بان حقوق بشر اخیرا اعلام کرد، اقدامات رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی با تعریف حقوقی جنایت تبعیض نژادی به موجب قوانین بین‌المللی مطابقت دارد و اسرائیل تنها قدرت حاکمیتی در اراضی اشغالی است که به صورت سیستماتیک براساس ملیت و نژاد تبعیض قائل می‌شود.

این دو دیپلمات سابق اسرائیلی تاکید کردند: همانطور که جهانیان به مبارزه علیه تبعیض نژادی در آفریقای جنوبی پیوستند، زمان آن فرا رسیده است که جهان در مورد وضعیت ما نیز اقدام به اتخاذ اقدامات دیپلماتیک کنند و برای ساخت آینده‌ای مملو از برابری، عزت و امنیت برای فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تلاش کنند.

طبق آمارها حدود ۶۵۰ هزار شهرک‌نشین در شهرک‌های کرانه باختری از جمله قدس اشغالی وجود دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha