• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400032417156
  • خبرنگار : 71516

انصارالله پیشنهاد یک "کشور دوست" برای حل بحران یمن را بررسی می‌کند

انصارالله پیشنهاد یک "کشور دوست" برای حل بحران یمن را بررسی می‌کند

یکی از رهبران انصارالله یمن از بررسی پیشنهاد یک "کشور دوست" درباره حل بحران یمن خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، محمد علی الحوثی، از رهبران انصارالله یمن در توییتی نوشت: موفقیت تلاش‌های عمان برای تحقق صلح در گرو جدیت کشورهای ائتلاف عربی برای اجرای توافقی است که از مردم محافظت کند و مثل توافق ریاض(توافق میان دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب یمن که نوامبر ۲۰۱۹ امضا شد) صوری نباشد.

وی گفت: یکی از کشورهای دوست و برادر آمادگی خود را برای حمایت از هرگونه مذاکراتی در منطقه اعلام کرده است و ما این پیشنهاد را بررسی می‌کنیم.

درحال حاضر تحرکات دیپلماتیکی از سوی سازمان ملل و عمان برای رسیدن به توافق آتش بس و لغو محدودیت‌های اعمال شده بر ورود کشتی‌ها به بندر الحدیده و لغو ممنوعیت پروازها در فرودگاه صنعا برای ازسرگیری مذاکرات سیاسی جهت پایان جنگ وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha